då gör vi västerås osäkert idag då!

tjolahopp!

sitter just nu och väntar  på min droska som ska ta mig till balen på slotett... eller!? haha nej men jag väntar på Jesper och Emelie som snart kommer och hämtar mig och så åker vi till Västerås! måste ha en nyårsklänning pch andra fina festkläder ;) det är aldrig fel med mellandags rea! :D

vet ej hur lämge vi stannar där men blir väl några timmar, sen åker jag hem till pappa och skruvar viddare och packar! måste ha allt till nyår! :D BOA BOA! Emelie ville hitta på ngt på kvällen och det ska väl inte vara helt omöjligt, älskar att göra spontana saker!

igår fick jag och mamma åka på utryckning! en av mammas jobbarkompisar (han är min kompis också!) va lite nere så vi åkte för att muntra upp honom, det slutade att jag och han hade krig med rengörningsmedel! ;D jag vann! och så snacka jag telefon med ange, och gick runt runt en buss? haha mongo jag känner mig!

köpte en ny parfym igår (a) bara 100 kr på Åhléns! Beckhams summer! heheh nu har jag riktigt fina parfymer! Calvin Klein, Beckhams, Laila Bagges, DKNY är nog mina favoriter ;)





donken!

tjenixen!

sitter i ett ny städat rum hos mami och väntar på att hon ska komma hem med donken! mummsi! :D jobbade från 10 till 5 idag och det gick super! allt flöt på men  det var många byten.. men det gick bra!

en grej jag tycker är lite...små äcklig eller ja det är inte äckligt men lite obehagligt är när jag ska ta betalt för en vara som en kund hållt i ett tag så den blir liet varm.. jag stör mig på det :s haha! vet inte varför :o men det gör inte så mkt när man har trevliga kunder som säger hej och ler mot en! tänk på det! säg hej och titta försäljaren i ögonen! :D

imorgon är jag ledig! :d men får jag sovmorgon för det? nej nej! klockan 9 kommer emelie och jesper och hämtar mig och så åker vi till västerås för att leta nyårsblåsaaa! :D får hoppas att jag hottar någon, annars har vi ett liiitet problem :/

aja nu ska jag fortsätta städa! hörs senare! pusss



lite smått och gott!

nejmenhejsan!

kom hem för ca en timme sedan, åkte till pappa eftersom det var enklast :) jobbade från 10 till 2 idag och efter det åkte jag och pappa till västerås :) det va ganska mkt folk och alla sprang omkring som galingar, haha! träffade även Fanny på erikslund, det va ett jävla tag sedan! saknar 9i...♥

hittade ganska mkt idag, massa lådor och hylllor till mitt rum! har nästan städat klart så nu behöver jag massa ställen att lägga sakerna på ist för golvet! måste städa hos mamma också... blääää! men mamma kanske är snäll och hjälper till lite ;) hihihih!


ett par nya skidglajer, stadium


externt ljudkort! nu blir det ös på nyår! ;)


nya calvin klein parfym,  blev lite kär och kunde inte säga nej till den (a)

sen har jag köpt massa saker på IKEA men det tar jag inte kort på, ni får se när rummet är klart ist! ;) och på tal om rummet, nu ska jag tvinga pappa ta fram skruvdragarn och börja fixa upp hyllorna! sen ska jag inreda! och plus det så ska jag testa det nya ljudkortet, LIKE BAWS! puss

working 9 to 5, or?

TJOLAHOOOO!

ska snart kila ner för att ta en macka eller två innan vi åker till Avesta, jag ska jobba! :D jobbar kort dag idag, bara mellan 10 och 2 :) skönt! efter att jag slutat åker jag och pappa till västerås för att fixa lite saker :) ska köpa en grej till min dator, saker på IKEA och skidgaljer! inte helt fel nu på mellandags rean!

och från en sak til en annan! jag har nästan städat klart mitt rum! tog ett jävla tag! men är inte helt klar, ska finputsa lite men då behöver jag skakerna jag ska köpa på IKEA idag ;) 

det blåste utav bara helvete igår! alla satt och klaga på fb! hahah! stormen hette DAGMAR! ;) fett cool storm! men nu ropar pappa! puss hej <3


dum dum want gum gum

flummig tjej? jaaaa! :D hade as tråkigt ett tag men nu är jag as flummig och sitter och dampar med sofia på facebook/msn ;) HEHE! sitter och kollar  på youtube på massa sköna klipp! och det här klippet är mitt och Emmys! så jävla kung! vi garvar alltid till det! fråga inte varför ;)  WOOP WOOP! fast nej TJAWAAAAAA eller vad vad vi skulle säga Sofia? haha ;)



Larssons!

lyckad julaton? JAAAAA! as nöjd med allal presenter! fick det jag önskade mig! :D kan visa allt senare men nu ska vi snart åka till LArssons för att käka julmat, umgås och öppna lite paket! det var sjukt länge sedan jag va hos dom, så det ska bli kul att komma dit :)

vet inte hur länge vi stannar där men bliur väl några timmar, efterdet ska jag hem och fortsätta städa! sen åker jag kanske till mamma :) får se! men ska kila nu pussssss!



julskinka till frukost

Julaftonsmorgon! älskar verkligen julafton, det är så mysigt och gosigt och jag blir glad! :D bytte julklappar med mamma nu på morgonen eftersom jag somnade igår (a) jag fick smyckes-ställ, smink-ställ, kakbok, kopp, bakgrejer, tränongset och PEACE AND LOVE BILJETT!!!! :d fick även en tröja från P&L cafét i Borlänge! så jävla awesome!!! asasasas nöjd! :D lägger upp lite bilder sedan på det jag fick :)

jobbar från 10 till 13 idag, taggad? njaaa fast jo lite! det är kul att jobba och jag känner mig inte så trött! sen bär det av hem till möklinta för att fira jul med pappa och hela tjocka släkten, mys mys mys! blir lite små stressigt men det ska nog gå bra! undra om både jag och pappa somnar till kalle idag...pappa somnar alltid och nu när jag jobbar så är jag så sjukt trött!


God Jul och puss på alla!

time to wrok

godmorgon! 

insåg just att jag m jobbar från 10 till 18 idag! måste gå till jobbet... hahah det är väl inte så jätte långt men jag orkar verkligen inte :p jobbar från 10 till 18 idag, lååååång dag! :s aja när jag kommer hem blit det skinka, janssons och mamssa annat gott och paket öppning med mamma! :D mys mys mys!

men nu ska jag kila, hör sen pussss!

77
längat inte bara lite till sommaren, nej nej

klaga inte på mig, jag kommer precis från jobbet!

glider mot mys kväll med dom bästa! tar med kameran sådet kommer bilder sendan! puss



love love love

tjeeeenixen!

dagen har varit toppen! :D fick vara ledig från skolan föe att jobba ist och vid 12 så kom typ halva klassen ;) Sofia, Sandra, Sara, Eric och Lukas :) gullisar! har stått i kassan hela dagen, ont som fan i ryggen! massera någon? heheh nej men ska tvinga mamma massera lite så att jag kan röra mig igen!

åkte till hedemora med mamma efter jobbet, skulle handla det sista julklapparna och även lite andra grejer :) Sofia och jag halkade omkring på gatorna och höll på att ramla flera gånger ;) heheheh! men vi klarade oss! 


imorgn får man jullov! :D haha kul att man ska starta det genom att jobba 6 timmar ;) aja det är kul som fan så mig gör det inget! :D påkvällen bär det av till Sara för att mysa med tjejerna och byta julklappar! :)




ska jag lägga kvittot i påsen?

tjeeeeenA!

händelserik dag idag! gick till skolan och va där ca tre timmar för att sedan åka till banken och fixa lite grejer! 12 började jag joba och det var massor med folk direkt! det är sjukt vad olika personer det finns! ojoj... och jag vet vad många ska få i julklapp ;) mohahah!

det är självklart vissa saker som säljer bätrre än andra

1. Zlatans bok "Jag är Zlatan"
2. Karamellskål
3. axe presentbox
4. leksakslastbil
5. julskivor
6. mark levengods boksamling

dessa varor har jag tagit betalt för hela dagen! och jag kommer drömma om kvitton inatt! "ska jag lägga kvittot i påsen?" jag kan fan inte räkna hur många gånger jag sagt det idag! fyfan!! 

och mitt under julruschen började de det tjuta och det slutade inte.. alla var tvugna att utrymma lokaken eftersom man trodda att det var branalarmet! men när vi hade låst och alla kunder var ute så slutade det och det visade sig vara ett inbrottslarm, men detvar falsk så då kom alla tillbaka och fortsatte handla som om inget hade hänt :P hehe! 

avslutade kvällen med bio! jag mamma och flygarn gick på Sherlock holmes, jag tyckte den va as bra men mamma och flygarn är lite gammla så de tyckte att det va lite mkt "pang pang" haha! ;) men nu ska jag nog göra lite läxa sen sova! blir kanske jobb imorgon med! får se! puss!





jag blir så glad av dig

jag orkar inte gör min lista, hahah trodde det skulle
göra så att jag blogga mer men nej...
kändes bara jobigt :p hah! men men ska bli bättre på det igen! :) 


här är veckan shema, ganska fullt men det går nog bra! :) jobbar både dagen inannan och på julafton men det gör inget, det är så sjukt kul att jobba! :D hiihihihih! men nu ska jag plugga lite sedan blir det nog ut och sladda igen ;) pussssssssss

farewelldinner

va på avslutningsmiddagen men alla utbytesstudenter idag, det var riktigt kul med dans och sång och god mat :) vi tog massa kort och flumma omkring! sen gick Eric, Max, Lukas hem till mig och där väntade sara, vi käka tåta och drack pommac! riktigt mys!

¨


















Yoyo!

Tja, Eric tha man här! tänkte gästblogga lite.
ba satt ni vet så äre jag som e kungen, Alina är inte alls lika bra som jag.
jhehehehehe, såatte. Idag har jag chillat galet som vanligt, och typ aaaaa.
Så nu ska jag chilla vidare, så aa pusspuss!

orsa all day, yesterday..

thlululul!

hade inte tid att blogg igår, my bad! men jag gör det nu ist! måst komma ihåg min lista också! :D aja, sitter just nu i skolanmen emma och ange och trökar... men vi ska snart få reda på vem som vinner app projektet!! :D ihhhhh!! nervös :o men det blir nog kul! :D

va ju i Orsa hela dagen igår! snö snö snö!! massor med snö! vill också ha mkt snö! :( men det va mindra kul att bli nerputtad i snön hela tiden... lukas och ange....alla utbytesstudenter tyckte nog vi va lite mongo.... ahhaa men men det är vi ;) kommer massa kort senare! :D kul bussresa också ;) hahah!

idag ska jag och sara ner och fråga massa folk på stan! matteuppgift :) men kommer nog bli lite segt, det är så många som "inte har tid" eller muttrar något annat surt.. men men, en hadelselev har alltid ett leende på läpparna! eller?? hahah nej men nu ska jag kila vidare! pussssss


Vaken och redo för äventyr!

godmorgon!

igår somnade jag halv 10 och vaknade 00.40...ganska drygt för sedan lg jag vaken till 02.30 och kunde verkligen inte sova, jag börja titta på en film men tröttande och satte p lite musik ist och då gick det lättare att somna iaf!

men men, sov iaf lite! idag ska vi till Orsa grönklint och kolla på björnar! :D heheh, hoppas det blir kul! Vicky bad mig ta med kameran så att jag kan lägga upp några bilder sen så att alla andra på handel ser vad vi gör :) kan bara inte bestäma mig om jag ska ta systemkameran eller den lilla vanliga....!

LÄNGTAR TILL SOMMAREN



bjuder på en mongobil såhär på morgonen! ;)

Dag 3 - mina syskon

jag har inga syskon... men jag vill ha! jag har alltid velat ha en storebror och grna en lillebror, har fått många erbjudanden om att jag kan ta kompisars bröder! ;) hah nej men jag har alltid velat haft en storebror så när jag var mindre skrev jag alltid det på önskelitsan (a) heheh



men jag har många kompisar jag ser som syskon♥

Dag 2 - mina föräldrar

japp, mina föräldrar :) den ena bor i Avesta och den andra i Möklinta, den ena kör buss den andra är skogshuggare, en av de har facebook medans den andra knappt vet vad "uppdatera status" betyder.. hahah ja min föräldrar är ganska olika! men det är det som gör att jag älskar dom båda så himla mkt!


Älskar dig pappa <3


Love u Mami <3

Dag 1 - om mig

Dag 1 - om mig

vad ska jag börja? Jag är en tjej på 16 kalla Januarikvällar som är glad och omtänksam! jag hatar fördommar och smulor i sängen! heheh ;) jag älsar att gör spontana saker! ta första tåget till västerås eller ngt sånt :D jag älaskr min vänner, kan inte vara utan er!  jag har en tvångstanke... jag kan inte använda ett par byxor två dagar i rad.. vet inte varför men det är väl typ flr att jag känner mig smutsig.. usch va mongo jag känner mig nu! men thats me! jag är inte normal och får ofta lite ryck och kan flumma runt, tycker om att skömma ut mig och min kompisar! (det har jag nog fått av mamma) jag tycker om att skirva, gör det ofta för att rensa tankar, det hjälper mkt!

vad ska jaag säga mer? heheh tar lite bilder som får tala för sig själv :)

för typ två årsedan!


neranför Kebnekaise 2011




min farmor fyller 70


midsommarafton :)














motherfucker!

tjena!

tänkte svara på en komentar jag hade fått imorse ;)


Svar: visste du inte? 4 stycken faktiskt! ;) hehe nejdå men tänkte typ sacka om hur många barn jag vill ha, om jag ens ska ha, vad som ska  heta osv :) ni behöver inte vara oroliga, jag ska inte bli amma på ett tag!

tråkitråk

fick lite lust att göra en lista :D kollade på anges blogg och ville också gör en sådan :D men börjar imorgon ist :) puss
Dag 1 - Om mig

Dag 2 - Mina föräldrar

Dag 3 - Mina syskon

Dag 4 – Min bästa vän

Dag 5 – Mina barn

Dag 6 – Min dag

Dag 7 – Det här åt jag idag

Dag 8 – Ett ögonblick

Dag 9 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Det här älskar jag

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 –  Mina drömmar

Dag 14 – Mitt drömjobb

Dag 15 – Den här veckan

Dag 16 – Mitt favoritminne

Dag 17 – Min favoritfödelsedag

Dag 18 – Den här månaden

Dag 19 – Ett annat ögonblick

Dag 20 – Det här upprör mig

Dag 21 – Det här får mig att må bättre

Dag 22 – Det här får mig att gråta

Dag 23 – Det här saknar jag

Dag 24 – Min favoritplats

Dag 25 – Detta tittar jag helst på

Dag 26 –Favoritsysslor

Dag 27 – Vad är kärlek?


We are all the winners!

tjena!

gårdagen kommer jag sent glämma :o hahah! dsagen började bra! jag och Emma visade våran nya powerpoint för Vikcy och Anita och även våra andra små idéer och Antina blev så stolt och glad att hon börja gråta! vi känner oss extremt taggade nu och även om vi inte vinner projeket så har vi fan vunnit ändå! haft as kul i min grupp!!

dagen fortsatte och på eftermiddagen åkte jag till Sala för lite ärenden, det gick inte riktigt som jag trodde... aja det blev ändå en bra dag! :D

men nu är jag jätte taggad för redovisning!! :D WOOP WOOP! nu vinner vi!!! :D 


WOOP WOOP

snö snö snö snö snö!

hhii vaknade imorse och tittade ut och mötte en vit värld! :D åhhhh älskar snö! man kan åka pulka, grilla korv, köra skoter, ha snöbollskrig, byggasnögubbar, åka skridskor, sladda med bilen, ta fina kort! och det blir bara mysigare med snö! sitta inne vid brasan och mysa! dricka varm choklad och äta lussebullar ♥

taggar till sklan just nu, ska presentera vår app idé inför juryn :D tagga tagga tagga! vi ska bara prata på och göra det bästa vi kan, det är ju bara genrep än sålänge! men på fredag smäller det! yeah!!


bjuder på dagens outfit! samtidigt som det är två ongobilder ;) hahah! pusss

kungar på dansgolvet!

sjukt kul kväll!

hade dansgala med skolan! :D haha trodde inte det skulle bli så kul som det blev, men ffan va kul det va! hahah! :D kanske ska fixa en egen danskväll ;) någon som är på? ;) höhö nej men det blev en super lyckad kväll! 


love u sweethearts!

jump over the moon


det går bra nu :) <3

Shake that ass

Styr stegen mot Västerås! hoppas på en a-w-e-s-o-m-e kväll! :D








love u sofia!! :D <3

Je t'aime

tjenaaa!
just kommit hem efter att lämnat Sötnöten Sofia i Hedemora! diggade persiks musik på högsta volym och ni kan ju gissa om vi har den nya party låten!! dansade hela vägen till hedemora och garva konstant! vi har kollat  på filmen Bride Maids... det var fan en besvikelse... trodde den skulle vara mkt bättre!! aja det  va ju iaf mysigt sällskap! tack för en ashärlig kväll sötis! :D
imorogn blir det skola sen åker jag och Sofia till västerås :D ruuuligt! vi ligger över där tills på lördag och då vet jag inte vad som händer, ska kanske vara med emelie dåå :) men men nu ska jag plugga lite matte! puss hej!! <tjenaaa!
tjena!

just kommit hem efter att lämnat Sötnöten Sofia i Hedemora! diggade persiks musik på högsta volym och ni kan ju gissa om vi har den nya party låten!! dansade hela vägen till hedemora och garva konstant! vi har kollat  på filmen Bride Maids... det var fan en besvikelse... trodde den skulle vara mkt bättre!! aja det  va ju iaf mysigt sällskap! tack för en ashärlig kväll sötis! :D
imorogn blir det skola sen åker jag och Sofia till västerås :D ruuuligt! vi ligger över där tills på lördag och då vet jag inte vad som händer, ska kanske vara med emelie dåå :) men men nu ska jag plugga lite matte! puss hej!! <3





GÄST BLOGGNING AV SOFIA!

Jo nu är det så att det är Sofia som skriver! Det tog ett tag innan jag hittade hur man gjorde här. Var tvungen att fråga Alina .....
Men iaf, hemma hos alle nu! Vi har planerat lite inför sommaren! Kommer bli awesome! :)
Imorgon ska vi till Västerås och shoppa lite sedan träffa några av hennes kompisar. Kommer bli as kul!
Hejdå så lääänge!:)

RSS 2.0