värsta dagen

hej...

längesedan jag grät såhär mkt...usch och fy... men han har det bättre där han bor nu och snart kommer han få en ny familj och någon som har tid.. men han kommer alltid vara min hund..alltid.

jag kommer sakna ljudet av tassarna på morgonen
jag kommer sakna dom förstående ögonen
jag kommer sakna när du la huvudet på sné
jag kommer sakna alla gånger du fick mig att le
jag kommer sakna en del av familjen

jag kommer sakna dig Sid, du kommer alltid vara min lillebror
















äslar dig, nu och för alltid <3

Under hot!

Detta inlägg är gjort under tvång! Mina listiga klasskamrater har gjort en pakt och tillsammans attackerade de mig utan förvarning! De använde sina ord som vapen och fick mig att blogga! De använde uttryck som "ta upp din iPad och blogga nu" ett hot som får håren att resa sig!! Haha förlåt men fick lite damp ;) tycker om min classmates! Puss på er! <3

dom kommer aldrig släppa mig

Glider mot Stockholm, bitch!



real shit biatch!

tjena!

helgen har varit sooooft! riktigt nice faktiskt! :D åkte till möklinta på fredagen för att gå på en supermysig tjejkväll med Emmy och Jennie! vi åt mat, kolla på film och spela spel, och vi garvade massor såklart ;) sen följde jag med Emmy hem för att slagga! vi kollade på Human centipede 2 och den va helt jävla sjuk! fyfan! om man var tvungen att välja i vilken av filmerna man var tvungen att vara med skulle jag lätt ta ettan! 2:an va hemsk! 


idag var det tänkt att jag skulle tillbaka till avesta men jag åkte med Emmy till västerås ist! :D kollad på massa kläder och julklappar! hittade en tjocktröja och en julklapp :) hihih superduper mysig dag! :*

imorgon söndag ska jag till STOCKHOLM! :D ska kolla när Gabriella ska dansa, dansuppvisning på ballettackademin! real shit! ;D nej men det kommer bli askul! ska även chilla lite på stan, kolla kläder och julklappar!

hörs imorgon! pusss hej!



Sometime it hurt

Hejsan! Ville bara visa att jag lever, nästan iaf! Varit så jävla mkt skit på sista tiden! Usch och fy! Men gjorde en sak nyss som gjorde en del lättare, känns bra nu iaf! Hoppas det gör det sen också. Ska fortsätta förbättra imorgon.. Hehe men ville bara visa att jag lever, men inte är på topp just nu pusssss! 

aj luv ju

chillidillar med ange :) sitter här och käkar mango! :D hahahaha! ditt jävla mangomongo ;) heheh! nej men ska snart duscha och sen blir det väl att läsa lite bok.. läxa.. ska läsa 10 kapitel på en kväll.. eller? hahah kommer fan inte hinna men ska snacka med sara imorgon :) 

imorgon blir det skola sen vet jag inte om jag ska stanna i avesta på träning eller  om jag åker hem till pappa. är verkligen här för lite.. inte bra! aja får se vad jag känner för imorgon :)





det är okej att känna!



den här videon är så jävla bra! gråter varje gång jag tittar på den! helt sjukt! den berör verkligen, men tänk att få beskedet "du har cancer" vad skulle man göra? vad skulle man känna? jag tror hela min värld skulle falla ihop... men jag skulle inte ligga hemma och tycka synd om mig själv, jag skulle göra allt jag drömt om! jag skulle hoppa fallskärm, åka snowbord, gå på en as stor konsert, sätta mig på första bästa tåg och bara åka! jag skulle kämpa tills jag gjort att jag ville <3

dör dör dör dör

Tio saker om mig
1. Är du singel? - jaoo
2. Är du lycklig? - ja, har ju mina vänner så :)
3. Är du uttråkad? - ja!! just nu iaf..
4. Är du ledsen? - nope.
5. Är du italienare? - inte vad jag vet
6. Är du gravid? - nej
7. Är du full? - aldrig vart
8. Är du cooling? - men ja?
9. Är du från irland? - nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - nope

Åtta saker om ditt kärleksliv
1. Tror du på kärlek vid förstaögonkastet? - jaaa!
2. Har du någonsin blivit sårad? - mm
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? - ja
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? - njaee.
5. Har du kysst/pussat någon inom de två senaste veckorna? - jaa
6. Har du haft en hemlig beundrare? - hahah! ja :p
7. Är du kär? - nej :)
8. Vill du gifta dig i framtiden? - jaaa :)

saker två alternativ

1. Kärlek eller lust? - båda ju. 
2. Hår eller Ögon? - ögon♥
3. Katter eller hundar? - missemjaooo
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? - få bästa vänner.
5. Tv eller internet?- internet
6. cola eller pepsi? - cola!
7. Vild utekväll eller romantisk hemmakväll? - beror på ;)
8. Pengar eller lycka? - Lycka.
9. Dag eller natt? - natt
10. Msn eller mobil? - mobil

"har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? - nej
2. Brutit ett ben? - japp, benet
3. Gjort nåt du ångrar? - tyvärr ja.
4. Hoppat Bungee Jump? - nej men vill!
5. Ljugit för någon du tycker om? - jadå
6. Ätit en hel tårta? - haha nej
7. Gjort bort dig offentligt? - haha ja...
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? - japp
9. Gråtit när ett husdjur dog? - Ja
10. Velat försvinna? - kan hända

senaste
1. Telefonsamtalet du ringde? - mamma
2. telefonsamtalet du fick? - Ange ♥
3. Personen du var med? - ange
4. Roligaste grejen som hänt? - skräckiskvällen med tjejerna!
5. Personen du sms:ade? - Marcus Lindquist
6. Du kysste/pussade? - sofia, tror jag
7. Du skrev till på msn - vet inte

söndagsångest

tjena!

ligger i sängen och lyssnar på musik och chattar med lite folk :) sov hos gullungen sofia inatt och sen hämtade mamma mig och sen dess har jag bara legat på soffan och degat! dagen har varit så sjukt seg! tittat på klockan flera gånger man tycker fan att den knappt rört sig...

åker till papi imorgon! mysa lite i möklinta :) och ska fixa mitt träningsshema då! satt och pratade med gabriella hur länge som helst idag om massa övningar och så! kommer bli awesome! :D träna på gym, ut och springa/gå, simma och käka rätt sen får jag nog den kropp jag vill ha ;) kommer ta ett tag men men bättre sent än aldrig! 

satt och kolla lite på youtube och hitta det här klippet! :D hahaha så jävla sköna! :D 







julklappstips!

helu!

kom nyss hem och ska snart gå på en låååång promenad med Sid :) vi ska ner till holmen och mata fåglar ;) hiih sött! sen ska jag hem och duscha och slänga på mig mjukis kläder och sen bä det av till sara för filmkväll!! eller skäckmaraton! :D mys på hög nivå!

köpte ett "örhänge" idag från Cross and Feathers UF som är ett företag drivet av några treor på handel! dom har as fina saaker till läskigt bra priser! finfina julklappar!! :D skulle kunna köpa många saker där ;) men den här gången blev det en döskalle! blev helt kär i den när jag dåg den! 







love it! hörs sen puss!

skitmorgon

godmorogn!

usch, idag är ingen bra morogn :( skulle upp och spinga imorse och hade ställt klockan lite tidigare och nör den ringer så stänger jag av den och början sedan tänka på alla djur som finns ute i skogen klockan 6 på morognen! hahaha vet inte varför jag börja tänka så men iaf så sprang jag inte.... tänkte att jag skulle göra det ikv men kom på nu att jag ska på öppethus i skolan.... får springa direkt när jag kommer hem!

och jag har inte hittat mina nycklar :( dom ligger antingen i anges mamas bil, hos sofia eller i vasahallen! om dom inte ligger där någonstans är det ganska kört....faan! har aldrig tappat bort mina nycklar! :( bleeee

+ att det är kallt ute! och vi ska dansa idag på idrotten..... och jag måste åka till skolan nu....och jag har utvecklingssamtal idag....faaaaaaaaaaaaaan vilket dåligt humör jag är på idag! uschfyochblä! hopppas dom i skolan kan få mig på bättre humör!! ghaaaaa! hörs senare! pus...




go for it biatch!

jaaa då var man hemma, kom hem vid halv tio eftersom vi stannade hos sofia och käka och pratade lite :) mys mys! kanske sover där på lördag, får se vad som händer!

gick bra på tantgmpsn idaag! jeeeevlar va jobbigt det är! håller igång en timme utan vila och det går undan på öviningarra! situps, armhävningar, olika hopp, planka, danssteg och massa jobbigt! och fyfan va svettig jag blev, helt sjukt! fast det är bara skönt! då vet man att man jobbat på bra! så nu jävlar ska jag fortsätta! vet inte hur många gånger jag sagt det men nu menar jag det!

ska sncka med gabriella om träning på söndag, hon ska hjälpa mig att göra ett träningsshema! och matshema! (y) ska införskaffa träningsdagbok imorgon och en till gre som är lite hemlig ;) inget med träning att göra men med utseende! hoppas det fungerar! 

ska fan ut och springa imorogn på morognen! åhhhh är fetingh taggad! :D hihihiihih!! har ett mål, men tänker inte avslöja ngt nu! brukar träna ett tag sen slutar jag eftersom jag inte orkar/ingen motivation men har det nu! ett mål som jag ska nå, ett hinder som jag ska klara!!

tappade bort mina nycklar idag :( ska ringa till vasahellen imorogn och fråga!! åh så himla irriterande!! bleeeeee :(

aja hörs imorgon" puss och hej leverpastej!


jag i sommras :) läääängtar!! <3

tantgympa!



nu glider man vidare till hedemora för lite tantgympa med sofia och ange peace!! ;D

snö och issssssss

tjohej!

nyss kommit hem från västerås :) kom till krylan 15.24 och skulle då ta bussen till avesta men insåg att det går inga bussar på lördagar så det va bara att börja gå eftersom ingen va hemma och kunde hämta mig! kallt som fan va det och jag hade inga vantar :( tillslut kom mamma hem och hämtade mig vif preem! sköT hade blå händer med oranga fläckar på :S usch och fy!!

ska hem till ange på myskväll nu! :D tacos, film och massa mys står på shemat! kameran följer självklart med och kommer användas flitigt! :D ska cykla dit, kallt som fan men det är enklast så, så slipper mamma hämta :) får sätta på mig tre lager kläder! ;) hiihhi!!

men hörs senare! pussssss hej!

såhär säg det ut när jag klev aav tåget, snacka om att jag blev förvånad när det nästan var vart i västerås!!








kallt!!! :(

västeråsssssss

krossa alla fönster, stå innanför! hihiiih är sjukt glad just nu! :D bra dag i skolan!!

åker till västerås nu och stannar där tills imorogn! så kommer inte blogg ikv :/ men nu går snart bussen, hörs imorgon pussen!



pizza!

kom precis hem efter en timmes promenad med sid :) skönt ute men jävlar va mörkt det blir fort! för fa kolsvart ute nu! längtar till sön kommer! :D hihihi! åka pulka, göra snögubbar, ha snöbolls krig och massa kul! är man 9år eller? ;)

idag har det varit chilledill, dasade i skolan med barn&firtid och teknik så vi va ganska många, men det var ganska kul! nog för att jag kan dansa bugg och foxtrott men det är alltid bra att fräscha upp stagen (!?) hahah! blev typ lite kär i e kille! :D haha nej men han va jätte söt och dansade som en kung ;) vi skratta massa när vi dansade så det va inte pinsamt om man tappade bort sig ;D

det va inte helt fel att komma hem och hitta en pizza på köksbordet ;) mummsiii!! <3 ska äta den nu!! :D hörs sen! puss






To cool for school! Yeah!

Sitter just nu och har en liten rast på branschkinskapen, 3 timmar lång lektion... Kul! Vi läser om olika varor och Butikstyper, kommer vara proffs på det här! Hahah, dax att öppna egen butik kanske? Nej, har ju redan jobb! :D aporpå jobb, så ska jag och sötan Sofia letajobb! Sommarjobb! :D vi vill till Gotland och jobba, satsa stort här! Vill verkligen göra den här sommaren ofröglömlig! Men hörs senare pusssssssss hej!

muffins lover

tjenixen!

åkte inte till scaouterna...är så sjukt seg och massa skit... ist bakade jag muffins! chokladmuffins och cupcakes! jag skulle göra sega chokladmuffins som ska sjunka ihop när man tar ut dom från ungnen men det gjorde dom inte! och det mest irriterade var att när jag gjort chokladmuffins förut och dom inte ska sjunka ihop sså gör dom det...kul... men men!

toppade som med vit och örk choklad! mumsi! <3 fast det finns ett problem...äter inte mina egna bakverk...hatar de! usch! hahaha många tycker jag är konstig som bakar utaan att äta men det är kul att baka och att ge bort :) jag smakar aldrig på smeten heller, det är det värsta som finns! haha knäpp jag e! 

ska nog städa ihop lite och kanske göra lite läxa... får se :) ska nog somna till en film ikv, kommer somna fort! puss godnatt på er, sov sött!!





polispolispotatisgris

tjeeenaa bitches!

hemma hos pappa nu :) förhöret gick bra och nu ska vi bara vänta och se vad som händer! vi va i ett vanligt kontor och han spelade inte in heller, bara anteckande :) tanten i kassan va as tjurig och snäste åt oss och som vanligt tände mamma till, hahah men det va fan bra! jävla sukärring... hon fråga vad vi ville och när vi sa att jag skulle på förhör men inte hade ngn kallelse så blv hon skit tjurig och ville knappt släppa in oss! 

skulle ju lägga in bilderna från helgen, men tror ni inte att man är så duktig att glämmer kameran hos mamma! blir liiiite trött på mig själv ibland :s men men ska hem till mamma imorgon och då tar jag med min dator! Förlåt Afsun (a) <3

vet inte vad som händer ikv, antingen ligga hemma och chilla eller om jag ska med Jennie på scaouterna, får se om jag orkar :p det var länge sedan jag träffa alla men jag har lite läxa och är gaaanska seg :p



förklaring!

hejsan!

nu jävlar ska jag förklara lite saker! jag har inte bloggat eftersom jag bara har mammas dator (som hela tiden stänger av sig så jag hinner inte skriva ett inlägg..) och min ipad! på ipaden så är det jobbigt och skriva och det går inte att få mellanrum mellan textstyckerna och det stör jag mig på! ska inte glömma daton nästa gång!

very importent call jo jag ringde jju ett viktigt samtal förra veckan och nu ska jag berätta vad det handlade om! jag har fått jpbb! :D eller ja extrajobb, men same shit! jag ska jobba på Åhlens här i avseta och jag ska jobba eftermiddagar och helger, även i jul när alla ska ha presenter och alla paket som ska slås in! jobbade två dagar på lovet, stod bara i kassa och det va jätte kul! as härlig personal också! trvis!! :D

Lovet! känns knappt som om att jag haft lov! :s gått as fort och jag jobbade tisdag och onsdag. men jag har varit med mass gött folk hela lovet och va på halloweenfest i fredags och en annan fest i lördags som blev jätte lyckad! (enligt mig iaf!) skulle gätna ta en till vecka med lov så jag honner sova lite också.. heheh lägger in bilderna så fort jag kommer hem till pappa, annars laggar bara mammas dator ihop sig :s



är föresten hemma från skolan idag eftersom jag typdog igår, trött nervös. stressad och sånt :( inte kul! och imorgon kommer jag vara ännu mer nervös! ska till sala klockan tre på förhör.. polisförhör... ska vara vittne till en grej. men jag täker göra det! sviker inte mina vänner! <3 ska göra allt färdig (städa och läxor) så fort som möjligt sp jag kan lägga mig tidigt ikv, bättre att jag sover ut än att jag är vaken och så :/

kanske slänger in ett till inlägg senare! pussshej bitches!


Opsiiii

Hejsan hoppsan! Har inte kunnat blogga eftersom jag inte haft internet roller så har blogg.se lagga :( inte bra! Men nu kör vi igen! Jag, ange och unga har precis färgat håret! Ange till rött, jag till brunt och unga har lite rött i (han fick det som var kvar av anges färg) Hehehehehehehehehe hoppas det blir bra! Ikv ska vi på fest i krylan! Festinh nice! Hoppas det blir lyckat.... Palllar inte ta hand om alla igen! Mina fina flickor kommer hit tidigare på kvällen och fixar sig sen får mamma vara chaffis och köra oss :) snäll mamma jag har! :D Men ska skölja ur färgen och få ett resultat! Visar sen! Pusssssss

RSS 2.0