very important call

hejsan hoppsan!

blev nyss väckt av pappa eftersom jag ska ringa ett viktigt samtal! :D iiiiiiih! nerövs? lite smått! men men ska nog gå bra :) tänker inte avslöja vad det är förän det är klart! ;) lite nyfikna måste ni ju vara! 

idag har jag inte riktigt bestämmt vad som ska hända, antingen ska jag binda tallris eller så ska jag riga till sarah! vill tjäna pengar men samtidigt saknar jag min lilla mossa ;) hahah (internskämt!) får seeee! åker nog till mamma ikv...eller imorgon beror på!

men ska ringa nu! hörs sen! puss!! :* <3 




bathtime!

halu!

ska precis hoppa ner i badet! varmt och skönt! har massa tända ljus, badbomb, godis, caffelatte och bra musik! riktigt skönt! det är inte ofta jag badar men när jag väl gör det badar jag läääänge! blir helt mjuk i kroppen och efteråt känner jag mig gosig och slö! men senare blir jag pigg och känner mig fräsch! och det behövs ikv! halloweenfest! :D 

hoppas att det kommer bli awesome med massa skratt och roliga bilder! alltid lika kul att titta på bilder dagen efter ;) ska nog ladda min lilla kamera för det känns liiiite riksabelt att ta min systemkamera! den kan försvinna eller gå sönder :S i värsta fall får jag ta mobilen, fast det är väldigt dålig kamera på den :/ aja det löser sig! :D

har även fått hem alla saker till min kostym nu! :D hoppas att den bli så bra som jag vill...hahah! ska på halloweenfestnästa lördag också och ska nog ha samma kostym båda gångerna, måste använda kläderna jag köpt och jag vet inte vad jag ska vara annars :p aja bliiir nog bra!

skkriver senare när jag är hos mami och ska börja fixa mig! sara kommer nog då också! :D pussss!!



baby you are a firework <3














plaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaana!

bom bom bom bom!

nu kör vi! jennie kom nyss hit och vi sitter och lyssnar på gó musik och diggar! bordet är fullt av godsaker! cola, godis, chips, chokladbollar, choklad, julmust och annan mummsigt! :D taggade flickor! 





pussen!

hejsan!

ligger just nu i sängen och pratar telefon med papi, ska till honom imorgon! och då ska jag och jennie plana! :D myys! älskar verkligen att plana! det är min och Jennies grej! :D

på lördag ska jag till mamma igen och ska nog vara med sara :) vi kanske ska fota eller bara chilla, får se :9 sen på kvällen ska vi på halloweenfeeest! :D awesome awesome awesome! men har inte helt bestämmt mig hur jag ska klä ut mig, men kommer nog bli bra ;)

kommer ihåg när jag gick på ekeby, då klädda nästan alla ut sig fredagen innan lovet! heheh! första året var jag björn-ligan med sarah, lelle och Jennie, andra året var jag tomte med en säcka med muffin och sista året var jag piff och puff med gabriella! :D hahah! 



my first kiss

yooooo!

håller på att fixa mig just nu, pallar inte fixa så mkt men man kan ju inte se ut som ett lik! prao på Åhlens idag, sen ska jag och mamma åka till jysk och köpa ett nytt täcke till mig! :D ett som är två meter brett! ;) löööööv! älskar stora täcken, brukar sno mammas men hon vill ha sitt försig själv så då fixaar vi ett till mig! awesome! och ikv ska jag träffa Ange :* vi ska nog sola och mysa lite :)

men nu ska jag kila! hörs sen pusss!!


sid.....han är så dryg! men lite söt också ;)

raket till möklinta

tjenA!

igår hände det lite saker som gjorde att jag åkte till möklinta i 130! usch! tänker inte säga vad som hänt bara onödigt... skaka fan när jag fpått reda på det! aja mamma, jag och sid tog polon till världens ände (möklinta) så nu sitter jag här. ska snart åka till avesta, börjar 10.

idag ska jag nog till hedemora och träna med sofia, tant gympa!! hur jobbigt som helst! :o hhahah trodde jag skulle dö försa gången jag va där, fast jävlar va skönt det var efteråt! :D ENDORFINER!!!! titihihihihi

aja nu ska jag fixa mig, puss hej!!



du och jag alred, du och jag <3

tjena!

kollade på outsiders, det handlade om fobier...jag har en liten fobi! jag kan inte använda ett par byxor två dagar i rad....jag kan använda de på måndagen och sen ta ett par andra på tisdagen och sen använda dom jag anvnda på måndagen på onsdagen... hahah krångligt det blev! 

har börja insett att jasg måste klippa av mina naglar :((( de har börjat gått sönder eftersom jag öppnar lådor hela dagarna :/ och de börja skiva sig... och om jag ska ha lösnagar på halloween måste de va i lite bättre skick... åhh gillar att ha lite längre naglar! heheh har en farovit nagel... min ringfinger nagel! hihihi den är lång och fin! 


fiiiina naglar! dom svarta med silverglitter på ska jag örsöka göra till halloween! :D undra hur det kommmer bli :) tyckte dom rosa va as gulliga! lite japansktema typ :) 

ska snart gå ut med lusen, orrrrkar inte! men det är fan värre att troka kiss inne :ss usch! 


pusssssssssssssssssss

å-le(ns)!

hejsan idag hade jag as kul på åhlens! packade upp massor med varor och ställa i ordning bland alla skönhetsprodukter! nu vet jag vart allting står ;) och jag har hittat flera julklappar! :D bland annat till mina tjejer iklassen ;) måsta köpa massa julklappar! ;o heheh! det var ganksa många som frågade mig om saker, typ vart den varan fanns och sånt :) och jag unde hjäpla de flesta min ibland hänvisade jag till mina handledare :)

praaaaktik!

tjeeena! börjar 11 idag, heeelt okej! ska praoa på åhlens :) skoj skoj! vet inte riktigt vad jag kommer få göra men det blir väl typ fixa i hyllor, hänga upp kläder och småpyssla :) sen ska jag ange, sara, ida och några fler kka lunch tillsammans på plusfiket, hoppas att vi får lunch samtidigt bara! hundvakt idag, ska även göra massa saker hemma, typ som mitt collage! :D kan visa hur det blev sen! men nu ska jag dra! puss hej!!

dålig uppdatering, jag vet!

hejanhalu!! just nu sitter jag på sängen lite halv mosig och väntar på eve! min förjävla goa kusin! ;) heheh! emmy har precis åkte hem, hade kul igår! kanske littte segt men det ändrar vi på till nästa gång ;) mohahah!! jag och eve ska nog bara mysa och va lite små galna som vanligt :) jag och emmy kollade på american pie, beta house imorse, sköönt film! hehe sen kollade vi runt på existenz som vanligt, vi hittar alltid ngt kul där :D fast en gång blev vi sjukt rädda! det var en länk där det stod "mysigt bo" och emmy klicka och då var det en jätte spindel med massor av små spindlar (bäbisspindlar) runt om i ett hörn! och jag skerk och sprang ut i hallen och emy flög nästan av stolen, mest för att jag skrek :p hahahah! lyckade tjejer ;) och jag har lovat Hanna och Ida att be om ursäkt för att jag inte har bloggat på ett tag! förlåt mig men internet är segt i möklinta och jag kan inte lägga upp bilder :( vet inte varför.. så därför har jag inte bliggat men ska börja igen! det är kul att blogga! :d hhiihi!

Matematik 5000

Tjohej!
Ska snart ha matte...kul... Eller? Är inte jätte taggad på matte men jag tror vi skulle prata om alkohol och promille, kan va lite intressant! . Ange följer med mig hem idag, vi ska fota! :D höst bilder och massa fina bilder! Har en liten ide, men vet inte om vi kan göra det...kommer vara grymt kallt isf! Hoppas att solen lyser så vi får bra ljus också :) . Ville bara visa några bilder på min lilla lus! Hihihiiiii han är så söt! Men jävligt dryg ibland.. Men jag tycker om honom ändå! Han är fortfarande en valp men han börjar bli ganska stor nu.. Han är sju månader och blir fullvuxen när han är 3...ujujuj... Fast han är lydig för att vara valp, han kan ligg, sitt, stanna, puss, hit(när han känner för det), give me five och snart kan han spela död också! :D


Utvilad!

Hej! Nu sitter jag och ange hos mig och ska börja fixa oss för kvällen! Sovit i 16 timmar! Så jävla skönt! Vi hyrde en film igår " love and other drugs" och den var riktigt bra! Ange somnade efter halva filmen men det gjorde inget, sötnos! Har bara legat i hennes säng idag och gråtit ur mitt vänstra öga... Linsen krånglar :s aja skriver sen och slänger upp en facelook ;) pusssss. En bild på en nyvaken ange ;)


Pasda padda padda!

Tjenixen! Glad tjej? Som fan!:D sitter just nu och leker på min iPad, hemma :D jag, ange, marina och Robin var dom enda som fick ta hem dom idag eftersom vi fick underskrift av målsman (Robin och marina är 18 så de kunde skriva på själva) men jag ringde mamma och tjatade lite så hon kom till skolan och skrev på pappret! Hihihi! Det är sjukt kul att ha en iPad ja, men det finns nackdelar... Skulle hellre ha en dator i skolan men eftersom vi är med i ett projekt så fick vi ipads. Bara vi, HA11 som fick! :D SA11 fick androidplattor...men ipads är coolare ;) vi har även fått skydd till dom men jag ska fixa en liten "väska" till min padda som jag kan ha den i! . Men nu ska papi och jag käka! Kyckling och ris mummsi!! Ska göra lite läxa sen, ska Läsa en bok på svenskan "hur man botar en fanatiker" den är ganska svårläst men helt okej :) hörs sen pusssssss


gulliga pensionärer

tjena! sitter just nu i skolan och har lite rast! har en tre timmar lång lektion och det börjar bliiii segt! jag, ange och sara jobbar på med vårat projekt och det går framåt! ska snart riga några samtal ;) ska hem till pappa idag efter skolan och ska kanske köra lite ikväll! alltid kul! kollade runt lite på aftonbladet och klickade in på en film med två pensionärer som upptäck webcameran! as söta! hahah, kan försköa lägga upp klippet här ikväll, om jag fattar hur man gör och om internet tillåter... nuu ska vi fortsätta jobba! hörs sen! puss

Music is My love

Tjenixen!

Åker hem till pappa idag! Vet inte hur länge jag stannar där men får väl se. Och jag tror jag hittat min halloweendräkt! :D inte säkert men tror jag ska köpa den ;)

Har verkligen märkt hur musik påverkar mitt humör! Ska sluta lyssna på Depp musik och istället lyssna på lite sköööön musik ;)hahah

Men vi hörs sen!pussssssss


Jag tycker att Alina är söt!<3 / Sofia


sverigeeeeeeeeeeeeeeee!!

hahah enda gången jag kollar på fotboll så vinner sverige! :D wonderbart! och jag och Edvin har bestämmt oss för att bli fotbollsnördar! det var riktigt kul att titta :D heheh ni kan ju gissa vem som kommer sitta klistrad vid tv:n nästa match sverige ska spela! mohahaha!

iiiiiilskaaaa!

tjena! ligger i sängen hos mamma och det har jag gjort hela eftermiddagen! yberskönt! ska snart gör lite läxa från idrotten, vet inte riktigt vad man ska göra men det får jag läsa snart :) jag och mamma hade ett litet snöbollskrig imorse! :D hahah vi tog snön som vi skrapa från bilen och kasta på varandra, väckte nog alla grannar så som vi skrek ;) mhahahahah! idag va jag arg hela jävla dagen! fyfan! så när jag kom hem satte jag på lite musik, typ depp musik och blev bara mer arg och ledsen! sen snacka jag med klister och han visade ett band för mig och sen dess är jag kär! så sjukt jävla braa! och jag är inte arg längre! det är lite hårdrock aktigt, sjukt nice! skulle ha gått ut och gått med ange ikväll men får inte tag på henne :( vi tänkte gå en lång prommis genom avesta och krylbo... aja får bli en annan gång :/ skriver kanske sen, pussssssssssss hej!

Någon annan

Det gör ont att se, men ändå tittar jag.
Det kanske inte är något, men ändå tror jag.
Det är inget att bry sig om, men ändå tänker jag på det hela tiden.
Det är inte jag längre, men jag vill.


fruuuukost!

sitter just nu i sängen och väntar på varm oboy och macka, livet är underbart ibland! fast mamma sa att om hon skulle fixa frukost och skjutsa mig till skolan var jag tvungen att skrapa rutorna... aja får chilla i sänegn en stund till iaf!

idag ska jag kanske fika med emma och ange efter skolan, får se hur jag gör! antingen så stannar jag i avesta eller så åker jag hem till pappa! saknar möklinta och pappa men problemet är att jag måste upp så jävla tidigt och jag är så sjuuuukt seg på morgonen! och speciellt i möklinta, pappa måste tjata på mig i en halvtimme innan jag ens börjar vakna!

aja nu kom frukosten! hör sen! pusssssssss

hååårding!

heeeeeeeeeejjjj!

sitter just nu i skolan och trååkar! va jävligt segt imorse och jag ville först stanna hemma och sova men sen så gick jag upp och då blev jag ganska pigg! och det känns inte värt att missa massa i skolan! aja nu sitter jag här iaf och efter skolan ska jag och sofia simma! :) 

jag ska fan uppfinna en cykel som man kan ha värme i! typ sadelvärme och allt! det är såååå sjukt kallt tt cykla i det här vädret :( och sen när det blir vinter blir det ännu värre! fast jag cyklar inte på vintern, ramlar bara (a)  

men skriver sen! pussssssss         

lady gaga!

tjena!

följde med ange för att sola lite :) hehe känndes lite konstigt att gå dit i typ vinterjacka, mössa, vantar och paraply och sen ligga i solariet halvnaken! hahah! fick verkligen lust att åka utomlands! slippa kalla sverige och ligga på en strand och steka, det skulle inte vara helt fel! ;)

kolla lite på youtube och hittade en lady gaga lite, you and i! inte hört den förut och tyckte inte om den så mycket heller... helt okej men finns bättre låtar! har även kommit undefund med att lady gagas videos är gaaanksa konstiga...:p  men men, hon gör som hon vill ;) här är en bild från videon :))


nu ska jag sova! godnatt pussssss!

jag skrattar idag!

hejsan!

blev inget inlägg igår eftersom jag verkligen inte orkade! ange, sofia och jesper sov här och hjälpte mig att städa. Ida kom också över och hjälpte till ♥ vi chillade typ hela dagen men mot kvällen åkte vi till skogsbo men åkte tillbaka hem till mig för att gå på bio! vi gick på den nya Jhonny English! suveränt bra men den slår inte ettan :/ måns, ange, sofia och jesper slaggade här och jesper ooch sofia stannade ända till 6 :) filmmys och tjocka oss i godis är det ända vi har gjort idag!

snart kommer en välbehövd kebabpizza! mummsi! den här helgen har jag tjockat mig så sjukt jävla mycket! men ska simma med sofia imorgon! skönt! 

slänger in ett inlägg senare! här kommer lite bilder! pussssss
































Fanta och rosé!

nu börjar folket komma! eller ja, det är vi tjejer och jesper ;) heheh! sofia har fullt upp med attt sminka alla eftersom hon är så duktig! :D mamma kom nyss och  hämtade sid så nu är det bara att lägga i växeln och köööörrrraa! :d är sjukt taggad :D hihiihi! kameran kommer användas flitigt och jag lägger som vanligt upp bilderna imorgon ;) men hörs imorgon!! taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagggaaaadd!! :D







VAD GÖR VI? NUUUUU KÖÖÖÖÖÖÖR VIIIIIIII!!!!!

tagga!

tjjeeeena!

jag sofia och ange är just i detta nu hemma hos mig för att fixa oss! faaast vi har inte börjat! jag kom nyss hem efter attt ha varit ute med sid, ange ligger i min säng och försöker sova och sofia står och äter choklad! hahah! men men ska väl börja snart! taaaaaaagggggaa! 

vi åkte skridskor idag på idrotten! sjukt kul! man märkte ju vilka som var kungar på planen...Lukas, Johan och Ida! hah vi andra försköte iaf! ;) men kul var det! 

kungar på isen!


sara!


sofia sprang på isen ist ;)

börjar om lite... ! :)

tjena!

sitter just nu med sara, rasmus, sandra och ange och nördar vid datan! vi har två timmars hål! inte kul fan! regningt, kallt och tråkigt väder! men men vi har varandra ;) hahah nej men vi ska väl hitta på ngt kul! jag och sara har konstaterat att det luktar pankakor! man blir ju inte lite sugen! :o

ska hem till pappa idag och hämta lite saker, sen ska jag hem till mamma igen och om jag hinner ska jag spela vollyboll med Sofia! får se!


hörde på radion imorse om att föräldrarna hade fått besöka Utöja och att några hade hittat deras dotters käkben! :s läskigt! och vilken slump att de hittade just deras dotters! men fatta va läskigt att vara på just den platsen som hon dött på! när jag fick reda på om utöja så blev jag först arg! och sen när pappa visa en minnesfilm började jag fan gråta! usch! tänk om det skulle varit någon av mina kompisar som blev skjutna! nej vill inte tänka på det!!! :'(

Tjoho

TJOOOOO. Det är Ange som skriver, Alina har däckat..Vart fest inatt som fan! Haha....
Idag ska jag, Alina , Idag och Sara fika på stan efter skolan, kommer bliiiii underbart att få snacka lite skit och mysa med några härliga. LIFE is awesome. Jag hatar förresten att säga awesome. Jätte fult ord men Alina har tvingat mig att säga det. Jätte hemsk är hon. NEJDÅ love you Alina. Nu ska vi plugga Alina skriver nog mer i kväll iihihihi. PUSSSSS


kolmården!

tjena!

heheh ja som ni märker bloggade jonte och viktor lite igår.. busigt! men kommer nog få min hämnd ;) mohahah! nejdå men igår så va jag med ange och vi gick till kim och chilla sen skulle ange iväg och då träffa jag viktor och jonte :) vi gick hem till mig innan vi mötte ange på stan! vi chilla hos mig en stund innan viktor och jonte gick och då kom eric och emma :) fullt hus? heheh alla försvann vid typ 3 tror jag :p



sov bara två timmar i natt eftersom vi skulle upp 5 och åka till kolmården! :D halv 7 satte sig duda, mollie, mamma och jag i bilen och körde först till möklinta för att hämta kameran sen åkte vi mot Norrköping :D jag och mollie sov hela vägen! kom fram 10 och då var det dax! pussa lite på vargar! :D totaly awesome! snacka om en upplevelse jag sent kommer glömma! vi var kanske 20 stycken i en grupp och det var 8 vargar som vi fick träffa! askul!! :D

när vi kom hem åkte jag till ange och sara och tittade på film och myste lite :) det är kallt och regnigt ute så det var bara skönt att få mysa lite med dom :) 

men nu ska jag... göra ngt :p hehehe vet inte men puss och godnatt så hörs vi sen! :D


mamma får en puss av farkas!






puss!











fina flickor!

tjena!

hade grymt kul igår! vi pratade, myste, käka, spelade kort och hade 5-kamp! det var as kul! vi skulle äta mariekex och sen vissla, stoppa pennan i flaskan, fluffybunny och litre mer! hahah mycket skratt och skoj! alla åktre hem vid 1 ungefär förutom ange som vänta på sin pappa men vi fick lite flögg så vi tog cyklen och cyklade runt! :D spontana grerjer är vår grej!

sov sedan hos ange och cyklade hem vid 12 för att städa, tog typ 2 timmar ;phaha men det var för att det var så mycket disk.. men men nu är allt klart och jag är nyduschad och väntar på ange :) får se vad som händer sen, ska kanske till kim ett tag och vara lite sociala ;)

men nu ska jag leta på kläder och sminka mig! kanska slänger upp en facelook sen ;) heheh pussssssssssssss







fina flickor! :*

RSS 2.0