sandras dag!



Grattis min underbara sanda! puss!
blogger mer imorogn, trött tjej!

min dag :)

WOOP WOOP!
nu är jag 17 år! har varit det i ca 1 timme och 10 minuter om man ska räkna från den tiden jag blev född! 16.21 är min exakta födelsetid :D heheh men nu är jag i alla fall ett år närmare körkort, krogen och massa mer kul! men ska se till att detta året blir super först! :D
skoldagen har varit jätte bra! käkade på kinan och blev som vanligt väääääldigt mätt, kändes som om magen stod ut en meter! hahah! när jag kom hem möttes jag av ett bord fullt med presenter och en finmiddag! tack mamma! :D sjuuukt gott! fast risken är att jag kommer lukta vitlök i en vecka :( hahah, får ladda med tuggumin!
nu ska jag iaf göra massa läxor och sen blir det nog en film eller något annat mysigt! lägger även upp bilder på alla presenter senare och bilder från tjejmiddagen! men det blir senare, puss!

Fyfan va bra jag mår!




17, 17 år i staden

jaha, då var man 17! :D



Skotran!

hejsan hoppsan!

har avslutat kvällen men plugg... ska göra lite mera men tar en paus just nu! jag sa ju att jag skulle lägga upp bilder från tjejmiddagen men jag gör det imorogn när jag har alla bilder :) blir bättre så! men jag sa även att jag skulle visa några bilder på skotern och det ska jag göra :D





min lilla pärla! går som ett skott och är underbar att köra! :D


släktkalas!

WOOP WOOP!

nu kommer snart hela tjocka släkten på tårta och kaffe! mumms! kom nästan nyss hem från Avesta, hade tjejmiddag igår med mina underbara tjejor Love u guys har massa kort men duktig som man är så glömde jag kameran hos mamma.... Woho! men har några bilder har jag som jag kanske lägger upp ikv :)

sjukt fint väder idag! kanske drar med Jennie på skoter tur ;) aldrig fel! :D men blir nog lite senare, don´t know! ska även lägga upp bilder på skotern ikv, hinner inte nu eftersom jag ska dekorera cupcakes, hörs sen puss!



sockertopp!

sitter just nu och myser med min sockertopp, Sara! hihih vi sitter och lyssnar på musik och dampar på chattroulette ;) åkte skoter halva kvällen! Sara är KUNG på att köra ;) hehe blir mer åka imorgon när det är ljust! kan bänna på på ett område på ca 15 hekter, Ganska stort ;) hehe! och skotern går fiiiint! ska nog ta lite kort på den imorgon och lägga upp :)

blir väl kanske en film eller något senare, kanske lite scrubs! :D mysiii! sen imorgon blir det tjejmiddaag med tjejerna! det är aldrig fel... men vet fortfarande inte vad vi ska käka :o hmmm, måste nog leta på ett gott recept! :D men nu ska vi fortsätta mysa, hörs sen! pusss




just chilling @ sandra

Sitter just nu och chillar hos sandra! vi har haft två föreläsningar på ådal och vid 14.40 ska vi dit igen, de två sista föreläsningarna :) gick väl helt okej på dom två första men blev ganska stressigt eftersom vi igår bestämmde att jag och sandra skulel vara med. det ar från början två andra som skulle hålla i dett amed lukas men efter några kompliktioner så hoppa jag och sandra in! :D

åker hem till pappa idag för att städa, kanske bakar lite! eftesom sara ska sova hos mig imorgon och släkten kommer på söndag! ruuuligt! blir nog lite skoteåka hela helgen ;) hiihi!! men ska hem till mamma igen eftersom vi har sovmorgon till 10.20, inte helt fel!! :D så det passar bättre att jag sover i avesta!


kan man bli mer sockersöt?? :O sååååå jävla fin du är! ♥

sleepover time!

sockerärtor! MUMMS! :D heheh sitter just nu med en liten låda sockerärtor och snaskar ;) lika gott som godis och faaaan så mycket nyttigare! :D sitter och pimplar ramlösa också! nyttig kväll! (y)

ska sova hos Sandraaa ikv efterssom vi ska till ådal och ha en föreläsning! så att alla nior ska välja handel! sandta bor i krylbo och ådal ligger i krylbo så jag slaggar där för att sova liiiite längre ;) hahahah! nej en det blir enklare så ist för att jag ska ta mig till skolan sen ta bussen till krylbo mycket tidigare äna alla andra och bla bla bla...

nu ropar mamma att jag ska diska också... aja hon står ju och lagar lite mat så får ju trevligt sällskap iaf! ska nog stänka vatten på henne ;) heheh få henne på lite bättre humör! 

hörs imorgon! pussssssssssssssss



to school for cool ;)

chillar stenhårt med Rasmus och Sandra i skolan! fett coola vi är! ;) nej men vi fick sluta 12 idag men pappa kunde inte hämta och jag är ensam hemma så jag valde att stanna i skolan för att hålla mina godingar sällskap! :) fick lite läxa gjord också! och det är bara bra!

vill hem till pappa!!!! :D för igår fick jag en skoter!! :D eller ja, det är pappas och min! så jääääääääävla nice! :D den går as bra! det är är värme i handtagen, två sittsar, lång färsdskoter, bra drag, back och massa mer gött! :D

meeeen nu ska jag snart kila hem.... om jag orkar... ahhah :p hörs sen puss!

the real face

justia! glömde ju bort att visa vad jag skulle göra ;) hehe! nej men jag gick till skolan med mjukisbyxor, ett slappt vanligt vitt linne (hatar slappa kläder i skolan) ofixat hår i bara en toffs och inge smink! sist jag gick utan smink i skolan va nog i 7an eller 8an.... ganska konstigt men tycker inte om mina ljusa ögonfransar :s aja nu var det gjort och jag mådde dåligt i början av dagen men sen tänkte jag inte på det!  men som sagt, inte så stor grej, men det var stort för mig! 


så här jag utan smink och helt ofixad.... bilden är från nör jag och pappa va på kebnekaise men såg ungefär ut så igår också....! fick en komenytar av Rasmus där han sa att jag va fin utan smink, det värmde! tack <3

sommar imorgon? JATACK

nu vill jag ha sommar! nu nu nu nu! bokade nyss en vecka på Gotland med underbara Sofia! :D hur nice är inte det!? sola, glass, chilla, mysa, fota, skratta, cykla, bada och massa massa mer står på schemat! vi ska hyra en liten stuga på Gotland som ligger ganksa centralt men ändå lite avsides! helt perfekt!
här ska vi bo i en vecka! v. 33! kan man avsluta sommarlovet bättre?? kommer bli så satans kul! billigt och bra var det också! och imorgon ska vi nog beställa båten som tar oss till Gotland så det är fixat, det blir riktigt billigt om man bokar nu ;)
och det är inte det ända underbara i sommar!! Peace and love! :D det ska också bli satans kul! och så blir det massa utflykter med moped och epa ;) härliga vänner! heheheh, kan lugnt säga att detta kommer bli den BÄSTA sommaren! underbart!!

The time has come...

imorogn ska jg göra något jg nog alridg har gjort.... har velat göra det många gånger men skämms... men nu.. nu är det dax! hahah låter as seriöst men det är inte så jätte allvarligt, fast för mig är det stort.. heheh!

det var en speciell sak som fick mig att bestämma mig... en sak som känndes lite jobbbigt. ska slänga iväg ett sms till en person snart och skriva en liten grej, den kasnke inte förstår men den koma se imorgon! och jag vill bara säga, skratta inte åt mig... det blir bara värre då....

men men avslöjar imorgon vad jag ska göra, innan skolan... och kom ihåg att det är inte en jätte stor grej för er, men för mig! puss och godnatt! <3


O-M-G you´r so sexiii!

nyss anlänt till Avesta, ska snart till min babe ange! sara kanske joinar oss under kävllen, får se vad som händer och sker! Sofia sov hos mig och idag har vi fotat massor, faan va kallt det var! :s men det blr riktigt fina bilder! och det är väl ganksa självklart? måsta bli bra bilder på en söt tjej! ;) love u!

vi har planerat lite för sommaren och nu började det hända grejer! :D längtar så det nästan gör ont :o hahah! nej men kommer bli så damn ucking awesome! hela sommaren komemr bli perfekt! längar så!

och jag fick tillbka min ledighetslapp från skolan igår, och jag får ledigt v.7 då jag och jennie ska bort ;) heheheh! åker den 10 feb och kommer hem den 17:onde... skoj! :D måste börja kolla så jag kan ha all min utrustning och att jag har allt man behöver, vi gjprde en packlista i torsdags och den blev ganska lång ;) hahha!

men nu ska jag drick kaffe med mamma ett tag och mysa lite medans jag väntar på att ange ska komma hem! pusssssssss
mitt fina busfrö! puss!


som sagt, kallt var det ;)

myspys med Sofiaaaaaa


mööklinta mys med busungen Sofia! LOVE U <3

tränigvääääärk :(

tjjingeling!

la mig nyss i sängen, skönT! älskar mitt  STORA duntcäke :D gosigos.. heheh känner mig lite gosig just nu men har ingen att gosa med :( eller? kanske ska locka hit någon ;) heheh! nja vi får la se! tröstade mig med tacos i min ensamhet...forever alone... 

åkte med ange hom idag och åt lite mat hos henne för att sedan åka till hedemora och träna, som gick rent åt helevte! fyfan va ont jag fick i nacken :( och träningssvärken bet i benen så jag stod mest på sidan och strecha...åh jag som ville träna! men men ska nog på thaiboxningen imorgon! :D och då hänger nog sara med! ;)

ska till möklinta imorgon! ska in och planera lite med Jennie ;) heheheh kommer bli så fucking awesome! :D ***** here we come! :D tänker inte avslöja än vart vi ska, nog för att nästan alla vet men ändåå ;D hahah! taggad till tusen! så imorgon ska vi göra packlista, bestämma tider, vad vi ska göra där och massa mer! FETT!

hörs imorgon igen, puss!



nya Jackie Chan?

WOOP WOOP!

va på thaiboxning igår och det va något aav det jobbigaste jag någonsin gjort! men nog fan var det bland det roligast också! :D asagasakul! man fick ut massor med energi! thaiboxningen höll på ca en och en halv timme sen åkte jag till stan och gick på intensivgympa i en timme, nu kan jag knapp gå! :) heheh jag haltade in i duschen igår...

nu sa jag snart ta mig till skolan, antingen om jag går eler om jag får tag på ange så jag kan åka med dom :* heheh lite svårt att gå just nu... och ikv ska jag på tantgympa i hedemor... ojojoj! men men ska man bli fin får man lida pin ;) fast jag lider inte, det är så jävla skönt att träna! heheh :D

men vi hörs senare, pusss!

kan inte välja!

hejsan!

skolan va chill idag, fick sluta tidigare på samhällskunskapen eftersom läreren skulle på möte (y)

sitter och kolla på saker jag önskar mig! men kan inte välja :( åhhhh hjälp!?




Vilken mössa??
1. 
2. 
3. 
vilken väska??
1. 
2. 
3. 
4. 
vilken ryggsäck?
1.
2. 
hjälp mig!!!!



we found her with her face down in the pillow


ombyggnad....

hejhej halu!

som ni ser så är bloggen under "förbättring" ska byta design, header, textyp.. ja allt! så att det blir fräscht och nytt! :) ska försöka fixa allt under kvällen men kan inte lova att allt blir klart! men hörs sen! pussss

Cupcakes!

heejsan halu!

det tog ca 6 timmar att gör alla cupcakes igår! 45 stycken, 5 olika sorter! :D men jävlar va kul det va! mkt skratt och flumm! :D just nu sitter sofia, ida, emelie, sara, sandra, emmy och jag i köket med tända ljus och frossar i oss cupcakes, det kommer några fler mot kvällen men är inte säker när de kommer! :)






¨










Spinnvill

FREDAG! FREDAG DEN 13! oturs dag! eller? inte enligt mig iaf! :D heheh! skolan va chill, hade först entreprenörskap då vi sak hålla på med markandsföring, sen hade vi matte och sen idrott! på lunchen gled jag, sofia och sandra.....förlåt jag menade Elof, Olof och Alf Olsson runt och stekte! Real shit gangsters!

nu väntar jag på att få åka och hämta Emmy! :D WOOP WOOP! tror hennes tåg kommer 15.20 om det inte är försenat som vanligt... sj in my heart! heheh! men det borde gå bra för dom idag, det är ju otursdag pch dom brukar ju ha otur varje dag så det kasnke är deras turdag idag! :D vem vet ;)

skriver själklart senare! blir nog något dampinlägg från mig och Emmu! :D pusssssssss




Attans bananer!

liger just nu i soffan nu duschad och fräch! ska snart slänga mig i sängen och slå på en film tror jag, om jag hittar ngn... har filmbrist! förslag? ge mig några saftiga film tips! :D spelar ingen roll om det är tecknat eller action eller vad som helst! :)

va till kupolen med Sandra idag! mysigt värre! haha vi gick rint och dampade lite ;) typ gick och skrek och visslade (a) vi gick i en tunnel och skrek "ah men durå!?" så som Björn Gustavsson gör och plötslig kommer det en cyklist bakom oss som vi inte märkt (a) vi dog lite av skratt då :D hahah!

men jag hittade allt jag skulle! en mössa, schampo, ett linne, en bh och två par jeans! rikigt skäna och snygga, så som jag vill ha det! :D

imorgon kommer EMMY! :D WOOP WOOP! hon stannar hela helgen och på lördag får ni komma på möklinta go´fika i avesta ;) hehehe vi ska baka, MASSOR! det gillas starkt! men vi ska ocskå simma, springa, fota, busa och massa annat som vanligt :) ruuuuuligt! love u my little sugarbabe! :*

nya jeansen!

H&M 199 :-


Cubus 299:-

jag är kung över soffan!

sitter just nu i soffan med datan samtidigt som jag kollar på tv och smsar, teknisk? eller bara nörd! ;) nej men min xperia gick sönder i förrgår, en STOR fin spricka över hela! i kanten av den så är glaset borta... kul...fan va ag svor när jag tappa den! så nu har jag min gammla sony ericssoon Elm! har fan saknat knappar! och jävlar va fort det går att skriva, ojoj! hahah ;)

solade med babe idag, och jag bröjar bli brun! :D hhihihi! fast då ska vi inte tala om ange, pepparkak nästa? hheh nejmne hon har sjukt lätt för att bli brun! fusk! jag blir röd och får fräknar... hatar det! men nu bllev jag lite brun! :d så ange ska börja kalla mig brunis ;)

imorgon blir det tantgympa med sofia och kanske ange! sen sover jag hos sofia :) vilade lite från träningen idag, eller? ;) nej ska träna snart med min balansboll :D WOOP WOOP!

jag förra sommaren.. blekfisen själv! 
kommer aldrig glämma den dagen bilden blev tagen...
finns verkligen inget underarare ställe! ska garanterat dit i sommar igen! ♥


trött!

tjena tjena!
just nu sitter alla tjejerna i klassen i klassrummet och sover! hahah, alla är sjukt seega och hungriga! snart ska vi ha engelska...whoho! hatar engelska :( finns verklingen inget kul med det.. usch usch usch! sen har vi nog matte, hoppas det blir lite roligare :p
vi längtar till P&L!! så jävla underbart! vi blir nog ett helt nog som tältar på camping de luxe! sandra, sofia, ange, emelie och kanske  några fler :D

pusssssssss

45, km mitt i natten!?

godmorgon! elller snarare godeftermiddag ;) hehe!

skulle ju vara duktig igår och lägga mig relativt tidigt (23.05) men var tvungen att fixa lite på mobilen så jag höll påmed det till ca 23.55... därefter började jag titta på en film, badteacher, som var sjuuuukt seg! men men tittade på hela iaf... kunde jag sova sen? nej låg vaken till 02.40 då jag bestämmde mig för att jag måste bli av med energi! så jag tog på mig varma kläder och skor och sprang ut... sprang ca 4,5 km klockan 3 inatt... man faan va skönt det var och sen kunde jag sova :D när jag kom hem körde jag lite streching med mina gummiband! riktigt nice om jag får säga det själv! 

och jag tror jag vet varför jag vill träna nu, jag har fått energin tillbaka! jag mår bra igen så nu kommer all energi på en gång och jag skulle kunna springa tre varv runt avesta! det är så jävla nice! längesedan jag mådde såhär bra! och det inte bara p.g.a en anledning utan av fler men det är typ 3 saker som gjort att jag mår bäst! tänker inte säga dom tre sakerna här men jag vet att en av personerna vet att han gjort att jag mår bra igen! tack <3

nu ska jag snart fixa mig lite, åka till öb sen ska jag ringbomba ange tror jag! :D men vi hörs senare! puss och krammm! :D



time do something about it!

idag, lördag 7 januari bestämmde jag mig...NU JÄVLAR SKA HAR TRÄNAS! hahah ;) nej men har nog aldrig könnt att jag vill träna, nu! så imorgn ska jag upp och springa och om ange mår bra ska vi gymma! kanske sola också, mys mys :) 

på måndag blir det tantgympa med Sofia :) ska försöka springa varje morgon eller kväll! för nu jävlar! ghaaaa! fick ju även ett träningssätt av mamma i julklapp, så ska börja använda det! blev sjukt taggad idag när jag va på Emmys match! (grattis till tredje platsen!) vill också kämpa lite, bli svettig och få reslutat! och har börja fått ont i ryggen igen så måste träna upp den! 

har en underbar sommar framför mig! så då är det ju bara bra om man har en kropp man är stolt att visa också! jag säger inte att jag inte är nöjd med min men det skulle inte skada med mer muskler! ska rikta in mig på rumps och mage! hehe! och såklart ryggen :)



ska nog till ifrom på tisdag och fixa gymkort! även fråga om ett shema, hur just jag ska träna och sånt! :D 



längtar!!

tjolahopp!!

sitter just nu och tittar på tv med Sofia, käkat lite frukost och druckit kaffe! ska snart börja fixa mig lite, ska försöka åka och kolla på när emmy spelar match i kopardalen! Elof kanske ska dit och ragga lite? heheh ;)

gårdag va både (y) & (n)  jag va väldigt otaggad innan vi skulle iväg men sen blev det bättre, det va sjukt kul att dansa och jag blev fan svettig.. haha! sen blev det lite kaos och alla "sprang" hem... synd :( men men bättre lycka nästa gång! :D

längtar till ganska mycket saker just nu! längtar tills på måndag, till den 30:onde, till sommaren, till P&L, till Gotland, till valborg och massa mer härliga och underbara saker!! :D 

hörs senare! puss! <3 <3 <3



INGA KRAV!


Elof vill ha litt sällskap inatt, jag kräver inte mycket bara att du ska lyssna på pistvakt, vara blond, stora ljuver, blåa ögon, lagar god mat, bra att rida, traktorkort, smal, dricker bärs, kunna byta däck på traktorn, sätta ihop motorsågen med ögonbindel och så va det väl inge mer! slå en signal så kommer jag med skotran och hämt dig! 

p.s bröllopet är bokat och jag har rena lakan, än så länge! Skynda Fynda! 

puss i ljumsken Elof! ♥

fototime!

hejsan helu!

myste stenhårt igår! kollade på film, käka godis och flumma runt :) det var dock lite tårar... av Sofia :( hon va rädd... vädligt rädd! stackarn ♥ och jag råkade skrämma henne.. förlåt hjäratat! heheh men det var lite kul också! ;)

nu taggar vi för att ta kameran och gå ut och fota! riktigt snygga tjejer står på dagen ményn! ;) sofia sitter just nu och bambar min ipad med bilder, tur att hon är söt iaf! 





myspys

tjejerna är här och myser! underbart! älskar er så!






saknat dig så..

Just nu är allt perfekt♥
ser fram emot år 2012, det kunde verkligen inte börja bättre♥
hoppas det fortsätter såhär♥


2011 --> 2012

ojoj, va ett tag sen jag blogga märker jag nu! inte bra det! men det är nytt år och det kan bara bli bättre! jag tror jag hittat mitt mott för detta år, "det är nytt år och det kan bara bli bättre" och jag ska se till att det kommer stämma hela året

nyår --> kunde verkligen inte blivit bättre! helt jävla perfekt! precis som alla fester var den lite seg i början men när jag sara sofia emmy sandra nathalie och emelie börja dansa så släppte det, alla börja dansa och sjunga! helt underbart! bra musik, bra människor, bra lokal, ingen som spåra och inget som gick sönder! tipp topp! och jag va nykter hela kvällen, men hade så jälva kul ändå!

vi va ca 60 pers på festen och det fungerade as bra! va rädd att det skulle bli fullt men det gick super"  det var många som fåra om dom va bjudna nästa år, och självklart kör vi igen då! :D 

hade inte med mig kameran, men ska snacka med en kompis som tog massa bilder :) mamma tog också några när hon kom vid tolvslaget :) 


underbara tjejer!











'



RSS 2.0