peace and love!!

godmorgon!

nu ska jag snart sätta mig i bilen påväg mot hedemora där jag tar bussen till borlänge!! nu jävlar!! kommer bli sjukt nice!! hinner inte visa vad jag här på mig men det är samma som jag hade på midsommar :d plus lite detaljer ;) åh! nu jävlar smäller det! :D

som ni kanske förstår hinner jag inte skriva mer idag... men skriver imrogn när jag vaknar och då har jag moassor med bilder!

nu ropar mamma, hörs sen! puss! <3


han är usch!

hemma!

jag hatar SJ!! usch! alla tåg är försenade... och det är varmt, och man kan inte köpa biljetter!! jag ska fan göra ett eget tågkompani!! det ska heta.....Snellmans super tåg! och för att det ska vara nklare att säga kan man förkorta det till SST!! åh! ska fan gör det! och det ska inte vara några förseningar!! (fråga mig inte hur jag ska lösa det....har inte tänkt så långt)

jag sitter och tröstäter...ost... från den skrattande kon! gott!! åh! jag ska nog ut och gå en stund.. as skönt ute!



och jag pratar telefon med gabriella och det bryts hela tiden! åh hatar dålig täckning!
hatar, hatar, hatar!! är på hatar humör! :( bleeeeee



och "han" är usch! blee! blee! blee!

sommarkänsla ♥

Dagens outfit :)

har inget att göra så jag gick ut och tog lite kort, heheh ;) snart ska man ta bussen till västerås! måste kolla när den går så jag inte missar den! då blir det jobbigt.... nej ska kila ner till frysen och kolla om det finns ngt ätbart! pappa tjatar lite på mig (a) hahah här om dagen pratade vi om att jag inte äter när jag är själv hemma, men det gör jag för att jag ibte är hungrig..jag brukar äta ganska mkt när jag väl blir hungrig.. men iaf så sa pappa "det är jag som gör att du överlever!" hahah! skön farsa man har! ;)




hörs ikväll, puss :)


vaknade tidigt!

godmorgon!

guess what!? jag är vaken före 11! :d det har inte hänt på länge ;o hahah brukar sova till 12 annars! men hatar fan att göra det :s man sover bort halva dage! inte bra in bra!

jag ska ringa mamma snart och fråga när hon börjara jobba idag, sen ska jag försöka lura hit henne så att vi kan åka tillstan och köpa grejer till mitt kök :) får se hur det går!



hörs senare! nu ska jag fixa mig :) pusshej! <3

film nu! :)

hejsan :)

nu sitter jag vid datan men ska snart styra stegen mot sängen! trött chey! älskar att sonma till en film, hur mysigt som helst! heheh :) när jag kom hem fixad jag en medlylåt till min farmor som fyller 70! jag och jennie ska sjunga då, vi gör alltid det på släkt kalas! våran grej liksom! :D alla älskar det ;) efter att blivit klar med den tog jag och jennie mopederna till hällsjön! det var as varmt! so nice!! :D

idag åkte jag direkt hem ist för västerås,kännde mig inte så fräsch :p heheh, inte duschat på 14 dagar, aldrig borstat tänderna... HAHAH nej nej jag skoja bar!! duschar varje dag! och borstar tänder två ggr! bleee, hatar fett hår och gula tänder! :s men tar västerås imorgon ist! efter det åker jag direkt till krylbo och slaggar där till torsdag, och eftersom torsdag kommer bli totaly awesome kommer jag fan inte kunna sova!! på torsdag smäller det! jag ska ju på: 

                   

längtar som fan!! :D ♥ ska vara med massa gött folk och träffa ruuliga personer! ♫ oscar linros och veronica maggio ska spela där!! ♫ :D och massa andra såklart! kameran förljer självklart med!

men nu ska jag sätta på filmen och somna :) hör

at stoffes place!

godmorgon! :)

åkte hem till stoffe och elliott igår kväll och tittade på film och hadse trevligt :) vi spela kort! stoffe är grym med kortleken, han kan fan gö vad som helst! inte typ korttrick eller så men typ...... saker :D hhahha ;)

idag vet jag inte vad som ska hända, antingen bär det av till västerås eller hem.. lutar hemmåt för jag känner mig inte så fräsch :p inte nice!

men nu ska vi kolla på en film, the town, hoppas den är bra :)


hann inte lägga upp bilderna för jag åkte ju hit ist :) skönt att få tänka på ngt annat :D hahahahahah, fy fan va arg jag var igår, men har aldrig varit arg och gillat det! as nice :D oh va  taggad jag var på att skrika på en viss person!!! jävla sivn!

men men hörs senare :) puss hej!

*hej fredrik! allt bra? det var ett tagsen vi snacka ;o inte braaaa"


äntligen hemma!

heeeejsan!!


ohfyfan vilken helg! trött! hahah, på fredagen efter bröllopet så bar det av till renée! där käka vi godis och myste, nästa dag käkade hela klassen på måns ols, super mysigt! och jätte god mat ;) heheh, tog skagenröra till förrätt, kalv med rödvinssås till varmrätt och chokladkaka till efterrätt! huuuuuuuur gott som helst! (har bilder på mobilen, fixar så nå får se senare ikväll) efter det åkte vi hem till Christian och tälta.. erller renée, my och linus sov i tält, jag fanny ochh christan låt på en alltan på några bänkar och resaten låg i en stuga.. heheh, men det var kul.. alla var ganska trötta så det var lite småtjafs :/ men det var kul! ♥

jag är redigt förbannad just nu!!! tänker inte säga varför men åhhhhhhhhhhhhhh!!! vad jag hatar personer som klagar på andra när de inte vet ngt!! fyfan!!!!

jag skriver mer ikväll...



här kommer mer bilder från mammas bröllop!


bengt och mamma



klart!

hejsan igen :)

nu är bröllopet klart! det var super mysigt! det ar inte i en kyrka och vi va max 15 pers :) men det var skönt det också! jag kan inte lägga in mina bilder som jag tagit med min systemkamera på mmmas dator :/ så jag har inte så många bilder... men jag laddar upp mer när jag kommer hem :)

ska nog  till en klasskompis nu :) ha mys med klassen.. det gillas :) käka godis och kolla film :) vi ska vara hos henne 5 men jag kommer dit senare.. och det känns lite pinsamt att kommer dit uppklädd när alla andra är som vanligt.. men men jag har ju varit på bröllop ;)

mamma och bengt :)


jag och "nya"syster annika :)


jag och mamma :)

KOMMER MER BILDER SEN!! :D puss hej!


godenmorgen!

godmorogn :)

nu ska jag börja fixa mig tills bröllopet! vet inte riktigt hur jag ska ha håret.. skulle vilja ha en fin uppstättning men det är svårt att gör på sig själv :p blir väl lockar om det inte fungererar.. men det är alltid fint :)

bröllopet börjar 2 sen ska vi fika och efter det vet jag inte vad som händer.. hittar väl alltid på ngt :)

nu ringde mamma och sa jag hämtar dig om en timme och 20minuter... gissa vem som blev lite stressad!!! hehehe, skriver mer sen, då kommer även bilder :) pusssssss !

Super mysig kväll! :D

tjohej!

precis lagt mig sängen efter en lyckad kväll! var hur mysigt som helst! det var Christan, Axel, Nicklas, Edvin, Saga, Patrik, Jennie och jag ooch Martin och Lelle kom senare :) vi körde irländsk julafton! huuuur kul somhelst! har massa filmer, ska försöka lägga upp dom här på bloggen :)

vi grillade, körde massa lekar, dunka musik, rodde i sjön, köka godis och snacka. det var massor med mygg så tillslut gick vi in och körde kurragömma (a) hahahahh! as kul ju ;)

när vi satt och snacka så börja Jennie prata om att hon skulle tvätta fönster hemma hos Axel, då kom Christian med en klockren komentar! "fönsterputsare ser bra ut" vi höll på att dö! :d hahah!

men det blev grymt lyckat! kul kul kul! :D

imorgon ska jag upp vid 9 tror jag, mamma hämtar mig 12... sen blir det bröllop.. Mammsen och Bengten gifter sig :) aja nattinatti, sov sött ;* <3


här kommer massa bilder från kvällen :)

Jag och Christian, riktigt nice bild! :D


Sötnosarna Jennie och Saga :)


Axel och Christian! coolingar (h)


GrillarN!


JAG :D


Pojkarna har lite kul ;)


The lovely midsommar crew ♥


Opsi..



Jag och snyggingen Jennie :)


Jag och gullungen Saga :)

nu börjar det dra ihop sig :D snart kommer folket!

hejsan!

nu är jag klar! eller jag tror det... jag vet inte om jag ska ha det jag har på mig eller byta till en klänning......inte bestämmt mig! men men blir säker bra :D



nu har jennie kommit, vi sitter och nördar vid datorerna ;) hehhe, borde börja fixa (a)

jag och pappa var till stan och handla och när vi skulle åka hem så körde jag, och vad tror ni händer... VI BLEV STOPPADE AV POLISEN!!!!!!!! ;O men det var bara blåskontroll.. men snacka om jag blev nervös!! hah, tror polisen märkte det för han skratta och sa bara "det är lugnt, andas bara" woooooooow! jag fick blåsa också! och det var skitbra enligt polisen ;) heheheh (y)
 

tog en timme att gå upp ;o

godmorgon!

min klocka ringde vid 9 men kom inte uppp frpn sängen förän 10...segt! men ska börja städa nu. ikväll kommer massa härligt folk hit och firar midosmmar! jag och jennie kom på att ha en fest  i tisdags! så det blev kanska ont om tid och vi trodde att ingen skulle kunna för att det var så tätt in på men det blev ganska många endå :D tror vi är 10 stycken! ganska perfekt för lekarna vi har fixat mohahahahah..

men nu ska jag sätta på HÖG (ensam hemma) musik och börja städa! skriver när jag är klar! puss hej!!


*hejsan fredrik, hur mår du? ;) hehe hoppas du mår bra i ditt gröna rum. vi hörs senare ;)*

chillar :d

tjenafan!

idag blev det bara chilla, jennie var hit en stund och vi fixa saker tills imorgon! midsommarafton! :D kommer bli grymt kul! vi har bjudigt hit msaas folk! vi ska ha femkamp och massa annat kul ;)

jennie var jätte trött! sötnos! så vi satt och as garva åt massa saker ;) pusspuss på dig

blev inge västerås idag.. pappa kunde inte hämta.. var lite skönt för jag kände mig liite seg men ändå jävligt surt :( aja, ska dit nästa vecka :)

kasnke lägger upp ett till inlägg senare, beror på om jag orkar ;) ska titta klart på en film som jag börja se igår, kommer inte ihåg vad den heter men men :p ska nog ha ansiktsmask och raka benen med ngn konstig sak hahahah! får se ;D

fixade min naglar tills morgondagen :) blev riktigt nöjd :D först vitt, sen en guldkant sen ett svart streck vid kanten så det ser bättre ut

diggar hjärtat på min tumme :D såg det nu (y)


om jag inte skriver mer så, godnatt ;* <3


ligger fortfarande i sängen :)

goddmorgon.. eller förmiddag eller ngt :p haha

klockan ringde vid 9 men gick jag upp? nejnej, jag sov till 11:47.. hatar att sova bort hela dagen! men får skylla mig själv, gick inte och la mig förrän vid 3 typ :p och jag as stel i nacken.. dåliga kuddar ...

idag så vet jag inte vad som händer, kanske ska till västerås om jag har skjuts och så.. det regnar här nu så är inte speciellt taggad :p ahah

har inte klätt på mig än men slänger kanske upp en bild senare, om jag ens klär på mig ;) älskar att ha pyamas på mig! hahah myysssigt!

jag har nyss beställt en biljett till peace and love!! :D whiiiii!! komme bli awesome! :D

7

bjuder på en bild på mig och söta gabriella från avslutningen :)

hejsan igen :)

hejsan igen :)

nu på sommaren fick jag grymt stor lust att blogga´:D hiih! lägga upp massa bilder och berätta om dagen ;) och nu ska jag bli bättre på att uppdatera och skriva lite roligare saker.. typ dagens outfit, dagens/veckans planer, bilder, dagens komentar och massa sånt kul :)

men som sagt, är fett taggad för en sommar blogg! :D heheh, nu ska jag sova.. GODNATT :) <3

RSS 2.0