JAG OCH SOFIA!








to cool for school

hejsan!

sitter just nu i skolan och väntar på att vi ska gå till idrotthallen och byta om, tror vi börjar kvart över eller så. sköntatt vara inne idag! pallar verkligen inte att springa på spåret! så sjukt tråkigt.. hade sovmorgon idag! :D började 10.20, sköööönt! och sen har vi bara matte och idrott..inte värt att gå till skolan men ändå!

idag ska sötan sofia med mig hem och fixa inför ikväll! för ikväll kommer mina fina flickor hem till mig på tjejkväll/tjejmiddag! as mysigt! vi ska käka, fota, mysa och ha *****! mohahah ;) bara jag och sofia som vet vad jag menar! ska nog he en av mina nya klänningar ikväll! kommer bli supermys! sen kanske jag får lite besök senare ikväll ;) heheh! 


men skriver sen! pusss hej 

jag och ange! pusssssss

tröjor, killparfymer och fin mage

tjenixen!

kom just hem efter att ha varit med ange på tjejkväll i plushuset! supernice ju! hittade många fina saker och köpte även nytt smink! alltid bra att ha! :) ange hittade två förjävla snygga tröjor! speciellt en vit/ljusgul skjorta som hon köpte på vero moda, really niceeeeeeeeeeeee!

idag på branchkunskap lektionen så skulle vi komma på andra användningsområden av ett glas, eller ja en plasmugg men same shit! iaf så jobbade jag med sandra och det fanns inte tillräckligt med datorer så vi fick en bärbar ist. sen börjar sandra lukta på datan och säger "åh den lukta as gott! killparfym!" och det gjorde den! asssssgott! så vi satt och sniffa på datan och garva sen så kom viktoria och fråga hur det gick och då sa jag att datan luktade parfym dp så pekade hon på några killar och sa "det är dom som haft den innnan!" vi höll på att döö av garv! hahahahah :D

imorgon ska nog sofia komma till mig igen, vi ska handla inför på fredag! mys med tjejerna! och vi skulle gyma, och nu ska vi fan gör det! åh! FIN MAGE TILL SOMMAREN och rygg för den delen! '

men ska sova nu, hörs imorgon! pussssssssssssssss <3

en liten ros med ett hål i sin själ

godkväll ;)

idag efter skolan åkte jag hem til pappa och övningskörde lite! fickparkerade och stara i backe! svåra grejer till en början men man lär sig, har inte backat på ngt än iaf! :D heheh! har inte heller kört ner i diket! *stolt*

gjorde en ny beställning från nelly nyss! min första blev fel och det krångla massor men nu har jag gjort en ny pch beställde lite andra grejer mot första gången, hoppas det blir bra! :D här har ni en liten "sneak-peak" på en av sakerna jag beställt!



imorgon så ska sofia och jag gyma! sen åker vi hem till mig ch fixar lite saker, kan inte avslöja eftersom det är vissa personer som läser min blogg som är involverade mohahahah! men kommer bli skoj! får se om hon sover över också.. ska snacka med mammsen :)

va på ett jätte spralligt humör idag! eller ja, blev det efter typ haöva dagen.. innan var jag lite sur och trött! sen blev jag och sandra superspralliga efter lunchen så vi skutta omkring och flammsa! heheh typiskt oss! (a)

hittade även en ganska gamal bild på mig! hehe :D check out!

skolannnn

godmorgon!

chillar i skolan och väntar på att vi ska börja, servickunskap tror jag vi ska ha.. blir en ny upppgift idag eftersom vi gjorde klart vårat förra förra veckan :)

händer inget speciellt idag, skola sen åker jag nog hem till pappa ikväll :)

nu börjar vi hööörs! :D


seg dag idag!

hejsan!

vaknade halv 3 idag... snacka om att sova bort heeeeela dagen! fast det var skönt att sova! måste verkligen blir bättre på det! heheh (a) men somnade inte fören vid tre inatt heller eftersom jag fixa en sak till papppa! och jag har kommit på en lösning! jag kommer inte bli klar med "boken" han sak få... jag ska skriva om de dagar vi va i fjällen i somras och jag är på dag tre och har skrivit 11 sidor och över 5000 ord... det kommer ta ett tag! vi va där i 8 dagar tror jag!! men iaf, han ska få det som är klart och sen ska han få resten sen, som ett litet smakprov kan man säga ;) hehheh.

ska baka lite snart, vet inte vad än men det löser sig alltd ;) sen ska jag och pappa ha myskväll! kolla på film, käka massa gott, han ska få sina paket och så! vi ska även tända en brasa i vår öppnaspis! lovely! så idag blir det en seg dag! ska nog inte ens klä på mig (a) heheh!

men skriver sen! lägger nog upp bilder på mina bakverk då också! mummsi! men hörs sen pusss!

here comes the sun!

hejsan!

sitter hemma hos pappa nu och ska börja fixa mig! larssons komer hit på kräftskiva! det var sjukt länge sedan man träffa dom, kommer bli skoj :) 5 kilo kräftor och massa annat gott står framdukat där nere och bara väntar på att bli uppätete ;) mohohoh! 

ska ladda kameran så vi kan ta massa kort! haha kommer nog bli några mysko kort eftersom vi pratar om snellman och larsson ;) haha nejdå men slänger uåå några här senare!

pappa fyller år imorgon! 47 år blir min gamla farsgubbe! :D ska väl baka något gott tror jag :)

här är glosorna ange!

make jokes about - skämta om
nationality - nationelitet
make fun of - driva med
make sb out to be - få ngn att framstå
overly - alltför
patriotic - patriotisk
spendthrift - slösaktig
following - följande
print - trycka
fellow contryman - landman
cease - sluta
borrow - låna
yours faithfully - högaktningsfullt
reply - svara
queer - konstig
go, went, gone - gå
barber´s shop - frisersalong
haircut - klippning
shave - rakning
take, took, taken - ta 
false teeth - löständer
meal - måltid

7


.

Jag skaknar dig så jävla mycket! bara så du vet

tjenixen!

ligger och lyssnar på skinny love just nu! den är så bra! tack ange för att du visade den! :D idag va jag i skolan som vanligt sen åkte jag ange och sofia till kupolen och shoppade lite :) supermysigt! hittade en tröja, en skjorta, en bh och en spets sak :p hehe! när vi kom hem följde ange med mig hem för vi skulle till hennes mamma och hämta min kamerna och då skulle vi ta med sid så han fick ut och gå lite! 

fredag imorgon! OCH JAG SKA BARA TA DET LUGNT! ska fan sova fram till jul! kräftskiva på lördag! mummsi!! fast det blir ju inte våra krfätor :( aja, bättre än inget med köpekräftor! ska snart hoppa in i duschen tror jag, känner mig lite...ofräsch... hehe! 

men vi höres sne puss!! :*






¨


ny in köpta sakerna! :D





grattis ange!

tjena!

sitter hemma hos min goa far just nu och lyssnar på musik och skriver för fulla muggar! det måste bli klart tills den 24:de och det är på lördag! vet inte riktigt hur jag ska hinna men får väl skriva massa ikväll.... och alla andra källar :p hahah men ska nog gå! 

chillskoldag, pappa hämtade mig efter skolan eftersom han skulle göra massa ärenden. sen åkte vi hem och jag besällde lite kläder från Nelly! :d tre klänningar, en tröja, ett par leggings och en bh! alltd bra att ha!

Vill bara säga garttis till världens sötaste Ange som fyller år idag! :D puss och grattis på dig!




men nu måste jag fortsätta skriva! kanske skriver mer sen! pusssssssssssss

¨
ange jag och sofia idag på matten ;)

sandra och ange ;*

sofia!!

puss godnatt!


tjolahopp!

just nu pratar ja med papi i telefon! mamma ligger och sover som en stock, hon ska upp typ 4 imorgon :s inte kul! ska plugga lite sen ska jag också inta sovläge! trött trött trött! kanske åker till pappa imorgon, får se :) skulle kanske gyma med sofia också men vet inte om jag hinner... bleeee... måste börja träna! satsar på fin mage till sommaren! men ska plugga engelska nu! hörs imorgon!! pusssssssss



heheh stordiggar min tröja! ;D

the next episode!

hejsan!

hann inte skriva igår, pratade telefon med gabriella och glömde totalt bort tiden! hahah aja det gick bra iaf! jag och mamma gick över till Kim en stund på en fest, hahah alla där tycker det är as kul att mor och dotter går på samma fest ;) stannade inte där länge för jag skulle ju till ange på filmkväll! nice nice! 

cyklade hem vid halv 12 för att jag skulle hinna käka, duscha och fixa mig innan jag och mamma skulle bli fotade! typ "modell för en dag" grej som mamma blev bjuden på och jag fick följa med, det var riktigt kul :) men vi har inte fått bilderna än tror de kommer nästa vecka och då lägger jag upp några här :)

idag ska jag chilla, skriva lite saker, plugga och kanske träffa lite gött folk senare, får se hur jag gör och vad jag orkar, assssss trött! har sovit för lite den här helgen (a) men hör senare!! pussssssssssss

här kommer mer bilder från anges fest!

eric :D

ida ;*


viktor, eric och rasmus chillar!






tror att rasmus också ville ha en puss ;)

Snyggingar!!?


Fullt öz! untz untz!

förlåt för dålig uppdatering!! :(

va på kalas hos ange igår! fett niceeeee! hade as kul :) jag ida lukas och måns cyklade dit vid halv 7, vi körde lite "jag har aldrig" sjukt kul lek! vi köpte en sådan kortlek i skolan så vi använde den! sen kom lite mer folk vid 8 och festen började på riktigt ;) hahah nej men det var riktigt nice igår! but still, what happens in vegas, stays in vegas ;) det hände inget speciellt men det är ngt vi alltid säger efter en fest (a)

blir nog filmkväll hos ange idag, käka massa gott och chilla! det är aldrig fel :) imorgon vet jag inte vad som händer, bara chilla och göra lite läxa kanske... kom på att vi har engelska glosor.... bajs... aja går nog bra!! men nu ska jag duscha! hör senare, slänger nog in ett till inlägg innan jag drar! pussssssssssssssssssssss hej!

kommer mer bilder snart! 


söta sara! <3


måns och ange ;) <3


rasmus!!


lukas, emme och måns!


eric viktor och rasmus, fråga mig inte vad de gör ;)


thumbs up for an awesome evening!




dåligt h.u.m.ö.r.

tjena!

väntar på att maten ska bli klar, blir typ kött och potatisklyftor ;) mummsi! sen kanske vi åker till stan en stund och hämtar min nya *****!! :D hiihihih, blir en överrasking!

behöver bli lite glad efter min dag, har varit på uselt humör! usch! hatar att må såhär :(( men ska kanske beställa lite kläder också, har hittat lite fina saker och jag har massa rabatter :) blev inge västerås idag, och jag hittade inte på ngt med ngn heller, alldeles för dåligt humör för det :( trött, irriterad och stressad av olika osaker.. hoppas det är bättre imorgon! pallar inte va på dåligt humör! 

imorgon ska nog några tjejer i klassen hem till mig för att softa och snacka! mys mys! så himla härlig klass jag har! och alla har skön humor! ;) kan dra massa sexskämt och sånt! heheh! 

men ska käka nu! hörs senare! :* pusssssssssss

hemlig!!

tjena!

just nu sitter jag hos pappa! kom nyss hit :) måste fixa lite saker och då behöver jag internet! så pappa hämtade mig vid 8 :)

hände inte så mycket idag, chillade med ange, lukas och sandra efter skolan sen gick jag och ange ner på stan och kolla på lie saker! vi har bestämt att vi ska ha tjejkväll snart och fixa lite saker ;) hahah va hemlighatefull jag känner mig, ska fixa saker som jag behöver internet till, jag och ange kolla på vissa saker och vi sks ha tjejkväll för att fixa en sak ;) moahahah!!

imorgon kanske jag ska till västerås, får väl se... annars blir det nog bara att slappa eller att hitta på ngt med ngn :) i don´t know yet!


Väldigt fina sofia ;) <3


mina goa tjejer idag på lunchen :*

bildbomb på mina gullisar <3



tjenare!!

klassfesten blev....HELT OKEJ!! hahah whats happend in vegas, stays in vegas! inte för att jag bor i vegas men det som hände den kvällen stannar hos dom som var här! men jag och sofia planerar redan nästa fest ;) Halooweenparty!! :D fett bäst! 

på lördagen kom mina underbara B-rudar hit! det var ett jävla tag sen alla va tsm! måste se till att träffas oftare! måns och Lukas joinade också och vi somnade inte förän vid 6 imorse (a) fullt ös medvetslös! som vanligt tog vi massa knäppa kort, som när vi skulle cykla till stan och käka pizza! heheh! vi tog kort och ropa och vissla på alla ;) that´s so us!!!

men nu är jag så sjukt trött och hungrig, känner hur det luktar mat! mummsi! stannar hos mamma ikv, men kommer inte ha internet så länge :( men vi får det fasta berdbandet på tisdag! skönt! fåe se om jag hinner slänga in ett inlägg till ikv, annars så hörs vi nog imorgon :) pusssssssssssssssssssss













älskar er B-rudar!!! forever and ever <33

fest hos gandalf!

guess what!

jag har internet hos mamma :D eller ja, vi fick låna ett mobiltbredband av mammas kompis! asnice! nu kan vi ha musik ikväll ;) hehe! fest hos gandalf! klassen kommer hit och umgås och är trevliga, mys mys. har min kamera redo! kommer ta MASSA bilder;)

skolan idag var riktigt chill, som vanligt! fick sluta en halvtimme tidigare från svenskan och på idrotten så kolla vi först på film sen sprang vi spåret, sprang med sofia och vi sprang alla varv!! (4 varv) ca 3,5 km! as nöjd! vi ksa även börja gymma i oktober! ska nog simma nästa vecka också :)

kvällens outfit!! :D







börjar bli förkyld!

godmorgon!

sitter just nu och chllar, ska inte åka förren om 45minuter :) blev klar snabbt idag! ha även ,ärk att jag börjar bli förklyd :((( vill verkligen inte det! hatar att hosta och snyva! blääääää! får proppa i mig massa "anti.förkylnings-piller" hahah och hoppas på det bästa ;)

idag ska jag hem till mamma så jag har inge internet! pappa kanske kommer till stan och ska kolla på en mobil åt mig, kan verkligen inte välja! så lika bra attt få råd och tips i affären! men ska nog iaf köpa en via internet sen :) kanske ska ha en LGB ;) hhahahah! :*

men om jag inte hinner skriva i skolan så hörs vi imorgon!! pusssssss hej

someone like you


tjena!!


nu var det ett tagsen jag blogg, har inte haft ork eller lust! men nu har jag lite bloggideér igen! har ju inte heller haft internet hos mamma, får nog det nästa vecka skulle jag tro, fett nice! mååste visa lägenheten också :)

på fredag är det klassfest/inflyttningsfest/fest! blir den nya klassen, HA11! kommer bli awesome! :D haha, undrar vad som kommer hända ;) blir väl sju jävla massas bilder sen!

ligger just nu i sängen med vetekudde och filt och massa tända ljus och myser, lyssnar på adele "someone like you" och jag ryser fan när jag lyssnar på den! adele har en röst som går rakt in i hjärtat  det ända dåliga med det är att jag blir så jävla känslig... minsta grej kan få mig att fälla en tår... hahah känslig? ja, en smula. 

ska fixa en nye header snart! en hösrtheader! då ska jag nog ha min älskling på mig, min Odd Molly!! looooooooove!

men ska sova nu! hörs imorgon :* pusssssssssssssssss hej <3


sommar sommar sommar sommar sommar sommar sommar



skola!

godmorgon!

just nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska börja. igår slutade vi redan vid 12 så jag åkte med en tidigare buss hem och sen åkte jag och pappa till stan för att hämta min jacka! :D så nu har jag en egen Odd Molly!!! underbart! kommer visa massa bilder sen, ska be gabriella ta på mig när jag har den ;)

åker hem till mamma idag för vi har sovmorgon imorgon! :D sen åker jag direkt till västerås och möter gabriella! sen blir discobowling!! :D hahahah! kommer bli kul! ;)


RSS 2.0