5000 sms..

Dagens telefonsamtal med tele2..
ett okänt nummer ringer och jag svarar..
Jag: hej det är Alina
Han: Hej jag ringer från tele2! är det du som står för företaget?
Jag: emmm.. nej det är nog min pappa *säger pappas nummer*
Han: tack tack! men du..hur mycket är din månadskostand på?
Jag: vet inte exakt men jag har 5000 fria sms
Han: oj..5000... ja men du har ju inge Fir Surf!
Jag: nej, sånt använder jag datan till
Han: jaha.. men hur många sms skickar du per månad?
Jag: haha det är många!
Han: ja men på ett ungefär..
Jag: det är nog lite över 5000 sms
Han: OJ! jag ser det här på min dator men trodde att den räknat fel.. men hur kan du skicka så måmga sms per månad?
Jag: jo Jag är en social jävel!
Han: jadu... hur gamal är du?
Jag: 17
Han: och du skickar över 5000 sms!? ojojoj...
hahahah! ett gott skratt förlämger livet! ;)
Dagens telefonsamtal med tele2..
ett okänt nummer ringer och jag svarar..
Jag: hej det är Alina
Han: Hej jag ringer från tele2! är det du som står för företaget?
Jag: emmm.. nej det är nog min pappa *säger pappas nummer*
Han: tack tack! men du..hur mycket är din månadskostand på?
Jag: vet inte exakt men jag har 5000 fria sms
Han: oj..5000... ja men du har ju inge Fir Surf!
Jag: nej, sånt använder jag datan till
Han: jaha.. men hur många sms skickar du per månad?
Jag: haha det är många!
Han: ja men på ett ungefär..
Jag: det är nog lite över 5000 sms
Han: OJ! jag ser det här på min dator men trodde att den räknat fel.. men hur kan du skicka så måmga sms per månad?
Jag: jo Jag är en social jävel!
Han: jadu... hur gamal är du?
Jag: 17
Han: och du skickar över 5000 sms!? ojojoj...
hahahah! ett gott skratt förlänger livet! ;) detta hände när jag, Sofia och mamma satt och käkade i Västerås, gissa om de höll på att dö av garv! ;)



boooring!

tjolahopp!
sitter just nu på en lektion och lyssnar på avestas enda informatör! avundsjuka? förstod väl det ;) hahahaha! har lite svårt att lyssna.. inte så intressant! nyss snackade vi om zombieinvation!? haha! sitter och funderar på vart hon kommer ifrån, hon är inte från dalarna iaf...annan dialekt! :o nej usch nu vet jag inte vad jag svamlar om.... trött!
efter skolan ska jag, mamma och sofia sjoppa! vet inte vart vi ska, antingen västerås eller borlänge :) bränna lite pengar ;) hihihi! blir la gött! hörs sen puss!

bästa!!

jag älskar min vänner! vore fan ingenting utan er!

 

Tänk er en vinter utan snö
Tänk er en höst utan blåst å tö
Tänk er en sommar utan havets glitter
Tänk er en vår utan fåglarnas kvitter

 

Så känns de för mig en sekund utan er, love u♥


bergochdalbana!

japp mitt liv har varit en bergochdalbana några dagar men det är bättre nu :)


idag är det skola sen stannar Sofia här inatt, mys på hög nivå!  :) händer inget speciellt i skolan idag, lika segt som vanligt! hhah men men hoppas man överlever ;) aja hörs sen puss!

saknar Sid! :'( och sommar! <3 <3 <3

allt kan vända på en sekund

tänk att allt kan vända så snabbt.. från att vara bra till ett rent helvete. 

dagens höjdpunkt: vi hade för en gångs skull mjölk hemma. annars har dagen bara varit skit. usch

raise your glass!

blev helt ändrade planer! Sofia och Emmy kommer till mig imorgon ist! :) bara de kommer är jag glad! :* nu taggar jag till fest med massa folk! emelie kommer snart hit för att ta partybilen till festen ;) AWESOME! blir väl ös hela natten!

mste bara se till att vara glad och vaken till 11 för då kommer morognpigga sofia ;) hahah alltid lika söt! men men nu ska jag fixa det sista så jag inte ser ut som ett spöke! hahah pussssss hörs imorgon! <3


nu blir det fest med denna sköna pingla! :D

hela familjen ♥

nej nu ska jag ta min onda rygg och slänga mig i sängen! simmade ju idag och jag känner att jag har blivit grymt otränad! alla magmuskler är nästan borta :( så det är bara att börja träna igen! jag och sofia ska börja gymma och även fortsätta på vår tantgymnastik! alltid lika kul att gå ;) 

imoron kommer Sofia till mig på eftermiddagne, och emmy kommer kanske också! antingen på fredag eller lördag ;) det betyder att hela familjen är hemma! jaa, min familj består av Mamma, Soifa och Emmy (här i avesta)! ska snart fixa skylten på dörren, så hedan efter kommer jag heta Alina Snellman-Andersson-Eriksson-Larsson-Olsson!  hahah fint! ;)

men nu ska jag dejta kudden! hörs imorgon! godnatt, puss♥





jaa detta är alltså familjen Olsson! Olof, Leif och Elof! lovar att berätta mer om dem någon anna gång ;)

isbitar!

tjena! 

nyss städat hela mitt rum och garderob! väldigt ovanligt! haha ;) men känndes att det behövdes och så hade jag massa överflödig energi! så nu är det rent och fint! satte upp mitt högtalarsystem också, har bara använt basen och en högtalare men nu kopplade jag in alla 6 högtalare! :D s nu har man fint ljud!

dagen har varit rätt chill, skola som vanligt! hade bad på idrotten och jag och Ida dampade oss lite! hehe fuskade gjorde vi också (a) ooops! hahah! duscharna i badhuset va fan svin kalla! sjukt! tror dom att man vill bli en isbit eller? nej usch! det var många som inte klarade av att duscha för att det så kallt!

jag kom på att jag ska bygga ett badhus med bara varmt vatten! typ, medelhavsvärme! jag fryser så jävla lätt, nör jagvar liten och badade fick jag alltid lila läppar för att det var så kallt, tunnis ;) 

en bild från i vintras :) det var jävligt kallt då också ;)

när det blir varma sommardar, kom ihåg mig då ♥


ibland blir inte allt som man tänkt sig... jag kommer alltd minnas dig ♥ jag vill skapa mer minnen, mn det går inte för tillfället. men jag kommer alltid finnas för dig. kom ihåg mig då♥

puss puss!

hejsan!

hann inte blogga imorse eftersom jag försov mig lite :/ inte bra! men jag hann ändå utan att stressa :) skolan rullade på...nästan som vanligt...blev massa knas på slutet men det är bättre nu! :) tackvare mina underbara vänner! älskar verkligen er! puss

cyklade ner på stan efter skolan med Sandra, Sara och Ida :) men cyklade hem ganska för eftersom jag har massas läxor... börjar li lite bättre nu! men ska snart plugga lite till! har ett prov imorogn och så vill jag ha klart ett jävla arbete om att jag ska köpa en systemkamre...fråga inte! heheh!

men det som gjorde min kväll va när Gullplutten Ida fråga om jag ville med till donken! UNDERBART! åkte med Fredrik och Anders, sköna gubbar det där ;) eller pöjkar kanske man ska säga! heheh!  vi dunkade fet musik och träffade väääääärldens gulligaste hund! (efter sid såklart!) en liten mops på 15 veckor, ville bara ta en den! så söt!

imorgon blir det nog bara chill, inget planerat nu iaf :) men nu ska jag kolla lite tv, ovanligt ;) kollar fan ALDRIG på tv, hahah! men men pussss!

tack för att jag fick följa med till donken och tjocla mig lite hjärtat :* love u!

to tha bed!

nu blir det sängen! har gjort lite läxa men ska sova så att jag verkligen orkar göra läxa imorgon! sitter nu i soffan och har fan svårt att hålla ögonen öppna, trött som fan! imorgon blir det skola sen hem och plugga! vill som sagt få klart allt innan helgen, eller det mesta iaf!

insåg just att jag måste ladda ner scrubs säsong 6! såg det sista avsnittet igår av säsong 5! älska scrubs! men men nu ska jag fan slänga mig i sängen, puss godnatt!

Superbas!

Tjena!

sitter just nu hemma med Sandra och Sara, vi ska käka lasange och tjocka i sig muffins! mumms! bakade till halv tre inatt, heheh! somnade när jag kom hem igår och vaknade halv 10 så då var det omöjligt att somna om...hatar det! men men hade många sociala vänner som gjorde min kväll!

skoldagen har varit riktigt nice! käkade på kinan med gullungarna! Ida, Sandra, Sara och sen Fredrik och hans kompis Anders :) vi orkade inte gå som dom skjutsade runt oss och bilen vi åkte i hade vääääääärldens tyngst bas! sjukt! håret vibrera! hahah aja kul var det! :*

kvällen består som valigt av plugg.. ska se till att bli klar innan helgen så jag slipper plugga då, hatar det! men men får tvinga mamma att hjälpa mig, mutar med en kopp te och en film i soffan samtidigt som vi gör lite historia ;)


.


häller du mjölken eller oboyen först i glaset?

eller gör du på något annat sätt? kommentera hur du blandar din oboy!



sommartider!

SötSofia sov hos mig inatt, söt tjej det där! stackarn var jätte förkyld och det gjorde att hon snakrade, högt! hahah men det gjorde inget, jag hade tydligen snarkat jag också (a) morgonen var hur skön som helst! inge stress, fint väder, god frukost och trevligt sällskap! :) man känner verkligen att våren är påväg! helt sjukt va underbart! men längtar utav ara helvete till sommaren! och det blev ju inte bättre av att Sofia och Sandra satt och spelade massa go sommar musik, nej jag vill ha sommar nu! nu nu nu nu!

förövrigt har skoldagen varit rätt okej, seg som vanligt mot slutet men just nu ligger jag hemma i sängen och chillar galet! cpskönt! heheh ska snart plugga lite innan mammsen kommer hem, då ska vi baka :D vet inte riktigt vad det blir än men vi hittar nog på ngt!

kanske tar en spingtur senare om jag orkar efter bakning och plugg, har fan plugg hela tiden! ska skriva en novell på svenskan, skriva lite om hur man lever i sverige på 1800 -talet, brachkunskaps upgift, handels historia grej, idrottsuppgift nej usch vad det blev jobbigt nu! men men ska väl ge mig in i en djungel av pennor, sudd och text! hörs senare! ciaooooooo!♥



me love you ♥

när varje dag känns lika dan, kom ihåg mig då ♥

okej... nu har jag inte bloggat på länge, men jag har inge lust. vad ska jag säga, livet leker! men ibland ramlar man och skrapar käna och det svider, utav bara helvete! just nu sivder det lite för mig.. mest pga två saker. den ena är om en vän.. som jag verkligen älskar, jag finns alltid där för personen och den för mig. personen är verkligen underbar! men på sista tiden har det varit lite hackit mellan oss... vi träffas aldrig, vi smsar bara... och detta gör att vänskapen inte alltid är lätt. jag önskar att det var enklare att träffas och förlåt att jag kanske inte alltid anstränger mig så mycket... jag ångrar mig. jag vill inte förlora dig, men vi kanske behöver ta en paus, börja om, tänka om. jag lovar att bli en bättre vän bara du ger mig en chans. jag förstår hur du menar, men jag önskar att jag duger även om vi aldrig träffas. jag älskar dig!♥

den andra grejen är om en kille, självklart? kanske.. men nu är det inte så att jag sitter och gråter för att han inte gillar mig. nej jag är mer besviken.. och lite arg. besivken på hur det kunde bli såhär. jag mår inte dåligt över det här men det ligger och irriterar mig. det skaver liksom. jag tycker om honom, det gör jag. men det är inte alltid lätt med kärlek, eller det är nästan aldrig lätt. men det är så det är. 

men jag ska inte bara klaga, jag mår jävligt bra mot vad jag har gjort! och det pga mina underbara vänner! jag älskar er så himla mycket! det går inte att beskriva med ord. ni får mig att gå vidare från gammal skit, ni taggar mig och ni finns alltid där! jag är uner uppläring kan man säga. tack!♥ jag ser fram emot en sommar med skratt, äventyr och bus! kan redan nu säga att det kommer bli den bästa sommaren!

jag saknar en person så mycket att det nästan gör ont ibland, jag tänker på denna varje dag. vi har så mång minnen, underbara minnen. jag skapa fler och jag hoppas det kommer gå. du betyder.♥




vååååååååååår!

ops!
har inte haft tid/lust/eller ork att blogga på några dagar, men nu kör vi igen! ääääääääälskar våren! so freaking fucking underbart! lovly! satt ute och stekte med massa goa folk idag! idag ska ja hem till papi, köra lite och snacka lite seriösa affärer ;) hörs sen! puss!

<3

Vad kyss betyder
Kyss på pannan: Jag respekterar dig.
Kyss på kinden: Vi är vänner.
Kyss på handen: Jag vill ha dig.
Kyss på halsen: Jag vill ha dig, nu.
Kyss på axeln: Du är perfekt.
Kyss på munnen: Jag älskar dig.

Vad varje rörelse betyder
Hand i hand: Vi gillar defenitivt varandra.
Tryckta tätt mot varandra: Jag vill ha dig.
Söker varandras ögon: Jag gillar dig för den du är.
Leker med hår: Låt oss leka.
Armarna runt midjan: Jag gillar dig för mycket för att släppa taget.
Skratt medans vi kysser varandra: är jag bekväm med dig.


RSS 2.0