landat hos pappa!

tjena!

chillar hos pappa nu! får ju inte internet för den 5 september hos mamma :p aja, lite skönt att vara utan ibland också :)

trivs as bra i skolan! och fet diggar kassen! fast saknar 9i :(( åh! men men, ska väl träffas snart :) idag så köpte jag en påse bilar, den tog slut ganska snabbt ;) hahah fast det gör inget!

FÖRESTEN!!!! JAG FICK ODD MOLLY JACKAN :D :D :D :D :D :D pappa beställde den igår! så jävla underbart! ska hitta ett  par sygga skor att ha till och mösaa,vantar och halsduk! lovely! köpte även en kjol och en tröja idag :) ska ha det på fredag! för då ska jag och gabriella nog till sala på discoabowling! hahah töntigt? nejeee men sjukt jävla kul! :D och jag vinner hahah ;)

kommer vara här några dagar och mysa lite med pappa :) så då kommer jag kunna uppdataer! :D

men nu ska jag börja fixa mig för sängen! hörs imorgon!! :D pussssssssss

ingen kontakt!

tjeeeeenare!

jag har inte kunnat blogga sedan i tisdags ;o har inge internet hos mamma, det får vi först den 4 september... men jag har tänkn flera gånger att jag ska blogga i skolan men glömmer det alltid! fandå! så ni får ursäkta med dålig uppdaterring men det blir snart bättre!

vi hade över 50flylttådor att packa upp... tar ettt jävla tag men nu är det snart klart! bara lite fin lir som mamma småplockar med där hemma!

men skriver så fort jag har tillgång till internet igen! pusssssshej så länge! <3

like a baws!

hej!

IMORGON FLYTTAR VIIIIII!!!!! :D så jävla skönt! och lägenheten är underbar! inflyttningsfest sen då ;) heheheh! kommer vara massor med folk som ska hjälpa oss att flytta :) hoppas allt bli klart imorgon! eller det SKA bli klart imorgon! jag och mamma sover nog där imorgon! ihhhh kommer bli awesome! :D

kommer nog ta med kameran och fota på alla som jobbar, heheh slavdrivare snellman! (a) jag ska vara i nya lägenhetan och visa vart alla saker ska vara! like a baws!
 

men ska nog sätta på en film nu, hörs imorgon! pusssss hej!

love love love love <3

tjena!

hann inte skriva imorse, valde att ligga i sängen en extra halvtimme(till klockan 6) skönt! idag har det varit en chill dag, slutade kvart över 2 och tog tåget till sala och träffa jens en stund, var grymt längesedan! och sen träffa jag stoffe! också ett tag sedan!! på bussen satt jag bredvid gabriel och snacka! honom har jag inte sett på hela sommaren! blir väl fest snart så vi får prata mer!

kolla runt på internet lite och blev kär!! hittade en jacka som jag verkligen vill ha! sjuuuukt snygg! :D en höst jacka från Odd Molly! och äntligen en höstjacka som jag inte kommer skämmas över att bära! eller jag har väl inte skämmts över mina andra heller men jag har alltid haft lite udda mot modet, men nu jeeevlar! hahaah ;)

ska snart ut och träffa lite folk :) bara vchilla och va social :) skriver sen!! ha det gött pusssssssss


min älskling!! den här med vit mössa, via vantar och vit halsduk! såååmysigt!!


snygga äpplen!

ohfyfan!

helgen har varit bra och dålig! orkar inte prata om det så mkt.. men men... emmy sov hos mig i fredags, mys mys och på lördagen kom emelie hit och vi va på fest. punkt. inge mer om det.. idag så va jag till västerås en stund :)

har inte bloggat i helgen eftersom jag inte haft tid eller ork.. :p hahah men skas bli bättre på det!! fick värsta iden till min bloggdesign i vinter! längar redan ;) eller?? hahaha, jo jag längar till mysiga kvällar med pappa framför tv och med ljus och varmchoklad.. älskart! men vet inte vart jag ska fira jul än... vafan..här sitter jag och pratar om julen??? inte braaa!!

men nu ska jag fixa lite saker! puusssssssss


jag och emma och fredags ;)

kapten flugätare, min katt

godmorgon!

imorse var sängen JÄTTE skön! ville verkligen inte lämna den! :( kom upp en kvart senare men hann både duscha och fixa mig i lugn och ro :) börjar 08.40 idag igen, men måste snart åka till bussen :p ganska segt att åka buss så länge, men men jag trivs på skolan!

idag ska emmy hem till mig! cozy! blir nog mest chilla och flumma :) det brukar vi göra ;) ska ju hämta emmy vid ekeby, så jag ska väl kila in och säga hej till alla! hahah, sakanr många! men blir nog lika bra i avesta! :)

min katt jagar flugor i fönstret och hon käka nyss upp en! :s äcklig katt man har då! hahah får väl borsta tänderna på henne sen ;)

men ska kila nu! hörs sen! pusssss


emmy! ett kort jag tog på henne för ett tag sedan :)

mysigt värre :)

tjena!

sitter just nu i sängen och pratar Pontus :) är ganska seg efter idag! va först i skolan och hade as kul! sen åkte jag till västerås och hängde med lite folk! jag äger på fifa! :D haahah har aldrig spelat förut men vann ändå mot en som spelat länge! moahhahah!

imorgon hämtar mamma mig efter skolan sen åker vi till sala för att hämta emmy och sen åker vi hem till mig för att chilla och mysa :) det gillas! 

men ska sova nu! trött! pussss hej! 



kommer jag hem idag?

godmorgon!

har nästan en timme på mig att gör ingenting! så jag slänger in ett inlägg med dagens outfit och dagens planer :) börjar skolan 08.40 men har inte en aning när jag slutar, sen ska jag krångla mig till tågstationen för att ta ett tåg till sala sen buss hem hit igen! jag har inte en aning om tider eller ngt! får väl se när jag kommer hem eller OM jag kommer hem! funderar på att åka till västerås en stund, men vi får se..

det regnar ute...både bra och dåligt det bra är att då kommer våran lägenhet bli klar fortare! vi va och sncka med målarna igår, och det var från början sagt att vi skulle få den första helgen i september men efter lite snacka och så kan den bli klar nästa vecka!!! :D wonderbart! om det var dåligt väder så skulle de kunna jobba med den med men om den var fin hade de utejobb att göra, men nu regna det ;) det dåliga är att det är kallt och blött :(

men vi hörs senare alla söta! pusssshej <3



outfit!








första skoldagen: check!

hejsan!

whieee!! :D det var hur kul som helst idag! när jag kom till skolan kunde jag inte sluta le! ,o hahahah vet inte varför men jag log automatiskt.... konstig chey?

vi satt först i aulan alla 1:or och lyssnade när rektorerna berättade lite om skolan! sen gick vi iväg med våra nya klasser och klassföreståndare! redan påväg till klassrummet började jag sncka med Tord, en av mina mentorer och fick veta att han har släkt i möklinta! klassen verkar asnice! :D lagomstor också! tror vi är 16 stycken men är inte säker....

vi gick bara en timme idag men vi fick en liten lläxa, där man skulle skriva varför man valt HA och massa sånt! gick ner på stan en stund och köpte en bh och lite mer :) träffa även kännt folk på stan :) mamma hämtade mig i stan och jag berätta om dagen, fick då redan på att min andra mentor Viktoria Hemdahl är mina sysslingars pappas kusin!,,hhahah kommer fan inte ifrån släkten... elller ja, nästan släkt :)

nu ska jag skriva lite på läxan, sen vet jag inte vad som händer efter det! får väl se! pusssssssss


dagens outfit! :) taget inne på ålhens (a) mysko ljus därför mitt hår ser gult ut! :(( 



back to school!

godmorgon!

nu ska jag snart åka till skolan.....whiiieeeeee!! :D hahah känner mig så just nu... att jag först ine fattar och bryr mig sen så slår det mig att allt är nytt, skolan börjar, ny skola allt! :D kommer bli as kul och läskigt på samma gång.. vet inte hur jag ska förklara det! ;o

pappa skjutsar mig idag, vill/kan inte sova hos mamma i krylbo och mopeden är där men ska köra den hem dag... jag vill inte pka moped till sklna, inte än ;o hahaah måste först kolla vilka som har moped och vart dom ställer dom...hmm! får vara lite spion (a)

jag vet inte när vi slutar idag,kanske två eller bgt! men vi kommer nog bara sncka i klassen och få se skolna :) hoppas det inte händer ngt pinsamt! måste stänga av ljudet på mobilen! heheh

men nu ska vi åka! skriver hur det gic sen! pusssssssssss hej :D


passa på att svara på en komentar! :)



Svar: klart jag ska gå i skolan! har ju haft sommarlov nu så det är därför mina dagar blivit konstiga :) men börjar imorgon så då kommer jag in i den vanliga rytmen :)




pirrig? jaa!! och nej! hahah ibland är jag as pirrig och ibland inget alls.. men jag vet att imorgon vid skolan kommer jag inte vilja gå ur bilne ;o hahah! men men, just do it, eller? nej men ska bli kul också! få massa nya kompisar och så! hoppas jag får en lika underbar klass jag hade på ekeby, men kommer nog inte bli så...oslagbar klass 9i ♥ men ska sova nu så att jag inte har icakassar under ögonen imorgon! börjar vid 10 men vet inte när jag slutar.. :)

men men ska låta ögonlockan falla nu! hörs imorgon! pusssssss


älskade 9i ♥

städa!

tjeeeena!

vaknade vid halv 7 imorse av att sid skällde på pappa när han kom ner för trappen, men det gör inget :) heheh, gick ut med sid sen käka jag frukost med pappa. det var länge sedan! ;o men nu när skolan börjar så kommer vi in i den vanliga rytmen, skönt! blir lite lost utan att gå i skolan, mina dager blir konstiga... hahah!

men håller att städa huset just nu! det är ganska mycket :( men ska göra en deal med pappa! attvi ska damsuga varje vecka! det blir varannan gång! och att vi ska plocka undan efter oss! så att vi slipper ha det så stökigt och det är jobbigt att storstäda :( hahah! men ska prata med honom när han kommer hem!

skriver mer ikväll! när jag städat klart! (förhoppningsvos!) pussssssssssss


sid är här igen!

tjena!

nu ligger jag i sängen, eller jag ligger i en tältsäng nere i hallen med sid :) hehe, kul kul! katterna och sid racear medans jag försöker sova... går inte så bra :/ duschade sid idag så nu luktar jan gott! :D

sov hod edvin inatt! sov enda till 2 och då hade vi sovit i typ 11 timmar! skönt! men ska sova snart för kommer bli väckt vid typ 6 imorgon för pappa ska jobba och när han kommer ner i hallen kommer sid vakna och då är det kört, så ingen sobmorgon för mig! sista dagen på sommarlovet ockspå! men det stör mig inte:) ska bli kul att träffa nytt folk! :D

ska troligen va med emmy på fredag och emelie kommer till mig på lördag! mys mys :) ska kolla på lite nya kläder på onsdag också, ska även köpa lösnaglar och sånt som jag och emmy ska fixa :) litet hemma spa sådär! sitter aldrig fel!

nej men nu ska jag stänga ihop datan! sid ligger neranför mig, med min fot som huvudkudde ;o konstig hund vi har heheheh, men men nattinatt! pussssssss



d-uschen nästa :)

hejsan!

haft as kul med jennie! vi spelade playstation, kolla på film, gjorde en video och flumma! som vanligt ;) det är så mysigt när jennie är här! :) vi pratade om sälen också! vi va ju där i mars(?) över en helg och det var super mysigt, nästan hela tiden iaf... och nu ska de nog åka dit igen men innan jul och vara där en hel vecka och jag ska få följa med! :D det är inget bestämmt, men man kan ju hoppas ;) heheh!

idag så vaknade jag vid 12 tror jag eller nått sånt, och jennie har precis gått hem. ska ner till hälljsön idag och grilla med lite folk! får se om jag slaggar med alla hos edvin eller om jag åker hem, har inte sovit så mkt på senaste dagarna.. inte braaaaaaaaa heheh!

ppå onsdag börjar jag skolan! :D kommer gå i avesta! känner inte en kotte, fast ganska skönt ändå... tror jag.. men är inte så nervös.. än (a) heheheheh


love ya!

jennie is the thing today!

tjena!

just nu ligger jag i sängen, ny duschad! :) det är riktigt skönt ute! solen lyser fast det är ju inte sådär super varmt som det är på högsommarn :/ men men bättre än mulet iaf! hatar när det är mulet, känns så instängt och hemskt! när man tittar upp mot den gråa himlen är det som om den aldrig tar slut och är jätte nära..usch usch!

jennie kommer hit idag! :D vi ska nog göra en låt.. elller försöka sen ska vi plana! :D man brukar lana men vi planar, sitter uppe hela natten och kör playstation! :D as kul! lite barnsligt kanske men så är vi ;) sen ska vi titta på Switch, underbar film! jag har bara kollat på den med jennie, det är loksom våran film! mikkel....<3 Shitman, shitaman buggie! klockren!

ska snart gå långpromenad med Sid, han ligger i fotänden och sover! hahahb seg hund ;)ska snrt ringa till mamma och fråga när hon hämtar sid, för jag ska ju vara med jennie.. hmm!

men men hörs senare pusssssssssssssss!



Siddilusen <3

hejsan!

nu är allt nästan bra! det är mycket bättre iaf! jag och Sid chillar hos pappa! har nyss varit ute på promenad och fotat lite! blev riktigt bra bilder faktiskt :)

det var kaos hos mamma imorse... allt slutade med att jag jenny sid och kissemissarna åke hem till papi... orkar inte berätta vad som hänt just nu, kan göra det senare..

men nu ska jag bygga lite ;) pussssss heheheh


idiot

man tänker ofta: det händer inte mig.
i det  här fallet: det händer inte oss.
men vad händer när det göt det?
man kan inte säga att min morgon var god.
ett telefonsamtal som får håret att resa sig på ryggen.
tvinga sig själv att vara lugn.
det är bättre nu.
det kommer bli bra med tiden.
det är inte jag som har ont.
att en människa kan bli en idiot.
så lätt.
men det kommer bli bra.
finns värre saker som kan hända.
allt kan falla isär så lätt.
idiot.


gal1






gaaaaaaaaaaaalet kul med jennygumms! :D


det var ett tag sen!

hejsan ojsan!

har INTE haft tid att blogga på jätte länge ;o men drar allt nu! :)

i fredas så åkte jag och emelie först till sala för att bada i månsan, men jag hoppa bara i en gång! kallt ju! men söta emelie badade mer! vi gick ner på stan och inne på lindex fick vi nå flögg och bestämmde oss för att åka till västerås! hahah! så vi åkte ham, fixa oss lite sen åkte vi till västerås och kolla på bio! hangover 2! riktigt bra faktiskt! :D och när man är med emelie skrattar man alltid ;) riktigt mysigt! vi brukar göra spontana saker och det har var så typiskt oss! ;D

på lördagen så var det dax för myskväll hos jennie! jag emmy och jennie skulle tälta :D jag skulle lägga mig ganska tidigt för på söndagen skulle jag till stockholm! men... det gick inte så bra! hahahah jag emmy, jennie, gurkan, simon och andy satt vid våran brasa och snacka till typ 4! jag skulle upp 8.. aja det var iaf gryyymt mysigt! får se till att göra ngt snart igen! 

det var ju tänkt att jag edvin gabriella och stoffe skulle åka till grönan på måndagen men det sluta med att jag och gabriella åkte med hennes familj på söndagen! när vi kom till grönan regande det.. mycket! det avtog under dagen och det var inga köer alls! helt sjukt! vi satt kvar i karusellerna flera gånger och vi hade as kul! gjorde inget att man var lite blöt ;) haha! vi åkte hem igen på kvällen och jag sov hos gabriella! vi åkte till stockholm på måndgen för att shoppa och sedan sova hos gabriellas syster!  på tisdagen så badade vi och hade det mysigt! blev en awesome "helg" med gabriella i stockholm! 

ska lägga upp lite bilder sen! men det är gabriella som har dem :p hahah nu ska jag bygga lite ;) höööörs sen puss!!



vakna halv 2...

tjenaa!

har inte haft tid att sktiva medans jag varit med gabriella! höhöhö, vi har haft fullt upp hela tiden! :D men kan någon säga mig hur man lyckas sabba två cyklar på två dagar? eller ja...den ena var inte vi. mammas cykels bakdäck är helt vint! och när vi skulle cykla till stan med bengts så hoppa kejdan.. humöret var på topp! hahah eller?

men vi har inte bara pajat cyklar, vi har: lagat trerätters middag, hängt i avesta, klättra, utförska "grottor", busat med folket i krylbo, lekt med sid, shotta (kaffe), gabriellla blekte håret i citron, jag hade hårinpackning, tittat på film, tagit kort, lekt i paiint! och massa mer! :D hhihh!

mitt internet krånglar så jag laddar upp bilderna ikväll :) men nu ska jag fixa mig liiite! pussssssssss

g-g-g-g-gabriella!

tjoooooooohooo!

sitter och lyssnar på gammal musik med gabriella och leker i paint! :D har grymt kul ;) heheheheh, skönt väder ute så vi kanske åker och badar sen! sid kanske följer med...får se! 



nu ska vi promenad! :D hejsss!

tågstationen nästa! :)

godmorogn!

just kommit in efter en liten promenad med sid :) han är ganks seg på morgonen så det blir väldigt korta morgonpromenader! hahaha ;) nu ska jag till tågstationen och åka till sala där sötan väntar! :) vårat tåg tillbaka går 11, sen ska vi väl träffa lite folk och så :) det blir suchi ikväll!! :d mummsi!! men nu ska jag dra, hör sen pussssssss :)



RSS 2.0