times out

hejhej!

är såååååå sjukt trött! ligger redan i sängen och kommer inte flytta mig förän halv sju imorgon! ska upp så tidigt för att jag ska möta gabriella i sala :) vi stannar där till 11 sen tar vi tåget till krylbo och hon bor hos mig till onsdag! cozy! 

men ska kanske sätta på en film nu, får se vad jag orkar! usch! hatar att vara såhär trött! :((( och då blir jag lätt arg också.. och jag retar mig på småsaker... ghaaa! men men...

vet inte vad jag ska skriva mer! blääää.. hörs imorgon! pusshej!



gooooooooocart!

hejsan!

just kommit hem från säterdalen/hedemora! jag mamma bengt och ankan bestämmde oss för att bara åka ut och se om vi hittade ngt kul efter vägen! och det gjorde vi! :D först så va vi i säterdalen, hur mysigt som helst och jag och sidden gled runt ;) jag och annika gick och kolla på alla söta djur! det var jätte gulliga grisar där! mihhiih!

sen när vi åkte därifrån så svängde vi in på en gocartbana! :D jag och bengt körde! det var vi och tre andra killar (en pappa, en son typ 9 och pappans kompis) som körde samtidigt! när jag skulle hänga på bengt så höll det på att gå illa! hahahah kom i en 180graderskurva och fick sladd! snurra ett helt varv med carten och gled baklänges! hahahah men sen gasa jag vidare ;) gryyyyyyyymt kul! :D ankan har filmat allt, får se om jag får upp det här seanre :)

vi köpte dricka på donken och kille som tog betalt hette marcus (stod på hans bricka på bröstet) så jag viskade "hej marcus" med det var bara annika som hörde, sen när vi fick drickorna i andra luckan var det en kille som hette johan...hah det var grymt kul:

ankan - han heter johan!

jag - gör han?

ankan
-  ja! ropa ngt!

jag - (skriker) HEJDÅ JOHAN!!!!

alla i bilen börja as garva och han kassan flinar och rodnar! sååååååååå jävla kul! :D

nu är milla och jeffe här (deras kusin) och vi ska väl käka snart! :) gabriella kommer imorgon och stannar tills på onsdag! härligt!! :D men nu ska jag vara social med alla där nere ;) hörs sen! :D


jag och sidden badar lite i säterdalen!


jag och bengt!


hahaahh! ;)



morgontänk

godmorgon!

hann aldrig skriva igår, satt ute med mamma bengt och ankan och pratade och käka pizza! riktigt mysigt... blev nästan en bra kväll. mamma och  bengt gick in vi 12 halv 1 medan jag och aankan satt ute till 3 :) as cozy! vi snacka hur mycket som helst!! om allt! kändes as skönt att prata med henne så att vi kommer närmare varanda! 

nu ska jag snart käka frukost, och jag har inte en aning vad som händer idag... hittar väl på ngt... usch, hatar den meningen... vill ha ngt att göra... men alla är bortresta eller så är jag i krylbo...fan...haft en ganska tråkigt sommarlov... men det är vissa tunder jag inte vill byta mot ngt!

som när jag är med emelie! hon är så söt! och vi har alltid kul! ligger och kollar på askungen på norska 4 på natten! mahahah knäppisar! :*


eller som när jag är med jennie! det händer för sällan! :((( men när vi har så har vi så sjukt kul! switch, palna, musik, wonderbaaaart! <3



eller sarah! haar aldrig skrattat så mkt som jag gjort med henne! ojoj.. pottsex! helt sjukt! finns ingen flummigare människa på jorden, och jag är glad att jag känner henne! :D



och gabriella! stunder med dig är perfekta! du har förändrat mig mycket, men till ngt bra! nu vågar jag mer och jag älskar det! fucking awesome :*




nys kommit hem!

tjeeenar!

varit gryyyymt på sommarland! hur varmt som helst, du svettades i bikini :o men riktigt nice! men fick som sagt inte blöta håret... seeg, men gick runt och chillade och stekte i solen med mina nya glajer :d heheheh, rosapilotbrillor :*
kände mig väldigt rosa idag...ovanligt! rosabikini och rosa glajer, och en rosa klänning... hmmmm ;) heheh!

trodde det inte skulle bli så varmt idag så jag tog inte med ngn solkräm...dumt! blir nog tomatröd igen :(((( bleeeeee!! sarah och jag kanske skulle ha dragit till salafestivalen idag men hon fick inte... och vet inte om jag orkar.. kanske hitta på ngt med mor, bengt och syster annika! :)

känns så jävla coolt att ha systrar!! :D mohahah milla, jeppa och ankan! :D så gulliga! tjatar på annika att hon ska dra hit sina vänner så jag få va lite mongo mot dem, heheheh ;) sånt har jag aldrig fått gjort! hahahah!

men skriver ikväll igen, vad jag gjorde! :) pussssssss


så säg jag ut igår! och idag, fast utan skärp :)


mina nya glajer! :D


sommrland!

godmorgon!

förlåt att jag inte skrv igår men jag kom inte in på bloggen :/ vet inte varför, men nu gör jag :D
igår var jag hos frissan! jag gjorde en "frizzout!" det är att man rakpermanentarhåret! hahahah det tog en jävlatid att göra men fan va nöjd jag är med resultatet!! :D vaknade imorse med bara lite kuddgnugg, annars brukar jag ha cureladevilruffs! :s hahahah! jag mamma bengt och annika gick ut och åt sen och et var as mysgigt! sol och god mat!

blev även bort bjuden idag till Leksandssommarlan!! :D med sarah!! awesome! tar kanske med kameran...får se :) men vi hörs ikväll!! pussssssssssss



dax att krypa till kojs!

kvällen är fortfarande ung! eller?

körde ansiktsmask, hårinpackning, raka benen, nya naglar, fotfix och massa sådant skönt ikväll! riktigt nice om jag får säga det själv :) var längesedan nu! heheh. borde göra det oftare! ska nog köpa lite "spagrejer" imorgon när jag är på stan, ska till frissan imorgon, ska göra en frizzout!? ngt som gör håret plattare så slipper man platta varje dag, som jag typ gör! :// sleeetet hår! men hoppas det blir bra! :)

ligger här med mitt nya täcke och myser! :D heheh, jag annika och mamma var in på jysk idag och jag och annika fick varsit täcke och två kuddar var, även varsit påslakan! :d jag fick ett med en smile på och annika tog ett puca! :) hahaah, barnsliga?? ja ;)


mitt påslakan! :D tyckte det var så gulligt! 


annikas påslakan!


and guess what!! det fanns ett påaslakan som hette ALINA!! :D snacka om awsoeme! tänkte nästan byta till det men det var inte så fint och det stod inte ALINA någonstans :( men ändå!!

nytt täcke! <3

tjohej!

idag väckte mamma mig halv 9.. inte van att gå upp så tidigt :// men men jag kom upp iaf! vi åkte till västerås för att hälsa på en vän på sjukhuset! hon mådde prima och det är såååå skönt att se :)

sen åkte vi till elgiganten för att kolla på mobil till mig och bara för att ljämnföra priserna åkte vi till media markt också.. men när vi kom dit hoppade det en försäljare på oss! haha! han börja fråga en massa om hur mycket jag gör av med på en månad och massa så sen hade han ett erbjudande om att jag skulle byta till telenor och få en iphone4... visst vill ja ha en iphone4 men inte telenor :s men pappa ska kolla om jag kan få fler fria sms från tele2... gör av med mer än 3000 st per månad (a) men ska dit i helgen igen och kpa en ny mobil.... vet bara inte vilken än :)

nu ska vi käka! grillat! mummsi! (L) men den lilla skitungen gabriella ska äta kräftor ikväll....grrr! fusk! men kanske kan övertala mamma om att göra det imorgn ;) heheheh eller om vi skulle ut och äta då :)) aja, hörs sen!!! pusssssssssss



krylbo!

hejsan igen!

nu sitter jag i krylbo och chillar! funderara på att gå lite med sid...eller om bengt skulle göra det.... får se :) ska fixa med kläder imorgon! har tre, nästan 4 stora sopsäckar fulla med kläder som jag ska ränsa och tvätta! mååste fixa så att jag får kläder både hos mamma och pappa! :) har alltid med mig massa kläder annars :p haah och det orkar jag inte längre... men men!

ikväll ska jag bara ta det lugnt! blir väl en film eller så att somna till, ska försöka sova ganska tidigt idag (kan jag det) så att man kommer uppp på morgonen, hatar att gå upp efter 10! man sover fan bort halvadagen!! :(

men men, kasnke slänger in ett till inlägg senare, får se :) men puuussss så länge! <3


iam just fine

hejsan! vet inte varför jag inte bloggat :p hahah har bara inte blivit så.. men gör det nu iaf! :)

gabriella kom hit i måndags!(Älskar dig sötis) fan va jag saknat henne! vi tog massa kort så nu ska jag fixa en ny header! äntilgen! heheh.. vi åkte till hällsjön med edvin och mamma kom dit med plättar! :D mumms! sen kom stoffe också, trodde aldrig han skulle komma men han gjorde det, gullígt! sen kom sarah och lelle också :)

det blev fullt hus hos mig sen! edvin sarah och stoffe sov här :) nästa morgon så kom jennie över till mig och sarah och vi flumma runt! :D såååå längesedan vi va :( vi planerade att tälta snart! ;) heheh, cozy! <3 sarah sov här en natt till och vi kollade på film och mös! eller ja...hon sov och jag kolla ;) heheheh.. hon gör så gulliga ljud när hon sover! ;D love u!

idag så ska jag bara slappa :) ska snart till mamma! vet inte vad som händer där men blir alltid bra :) nu ska jag käka lite! pusshej!


en bild som gabriella fota, det brukar alltid vara jag bakom kameran och hon framför, heh


hos papi :)

hejsan igen :)

nu sitter jag i sängen hos papi :) fick städnoja när jag kom dit så jag  storstöda farstun! har BARA hela huset kvar -.-! imorgon kommer gabriella, den underbara och snälla!!! :D <3<3<3 saknar henne så! vi ska ta massa kort! :)

det är sjukt varmt i mitt rum! ;o sitter i min onepice! (stavning?) och har öppet fönster!! :(((((( men ska sova nu! ska upp vid 8 eller tidigare :s .... aja sötan kommer vid halv 9 :D



baka kaka :))))

godmorgon! eller nått ;)

somna ganska tidigt (00.30) igår kväll, iaf för att vara mig :) skönt! det var super mysigt igår.. mamma hade gjort en sallad som hon skulle ha med til grillningen, men hon ställde den på biltaket för att hon skulle lyfta in sid.. sen åkte vi! första korsningen gick bra..och andra...men inte trejde! hahah man såg bara ngt blått som flög ner från taket sen låg det sallad över hela korsningen!! hahah! ;)

sid busade med vilda hela kvällen! super söta är de... han var totalt slut när vi kom hem efter att ha bada, gått lång promenad och busat med lill tjejen!

nu ska jag baka! vet inte riktigt vad men det blir väl ngt smaskigt :D hörs sen pusssssss!! <3


tomas och vilda!


mamma och sid!


sid och vilda! :D

kaffe kaffe kaffe!!

tjena!

tredje inlägget idag fan, stolt! :D

just nu sitter jag ute och dricker kaffe och käkar choklad! gött! nu är det riktigt skönt ute, inte för varmt och inte för kallt. visst, jag skulle inte klaga på lite sol men det är bättre än regn!

bilutställningen var inställd p.g.a regn borta i säter... det spööööregna där! sjukt mycket! men men, vi åkte runt lite överallt och kolla ist :)

nu ska vi åka och grilla hos några kompisar! träffa deras lilla rottweiler valp, vilda! :D heheh, sid är lite rädd för henne trots att hon är så pass mycket mindre men det är bara för att hon är alfahona :) tar med kameran så det blir väl några gulliga bilder senare!





morris och jag :D

vaaaaaarmt!

hejsan!

det var riktigt jobbigt att gå på promenad!! så sjukt varmt! kvaft och klibbigt i luften :S så när vi kom hem drog jag sid och mamma till en sjö, lillsjön, och tog ett dopp! eller det var jag och sid som bada :) han simmade för första gången!

nu ska vi till säter och kolla på raggarbilar ;D mys! heheheh.. sen ska vi grilla med kompisar :) ganska ont om tid så jag slängde mig in i duschen och sen fixa jag mig så fort jag kunde! blev leggings, en ny tröja och sne fläta.. det duger nu iaf :)   men hörs sen! pussssssss

promenad! :)

hejsan! :)

vaknade vid 11.45! hahah, segt :p har nyss käkat frukost och ska gå en promenad med sid! :D han är så söt...oftast..hehehe, mhan är grymt busig idag! men han är rädd! han vågar knappt gå utanför gården! ;o hahahah men när han väl kommit iväg en bit går det bra! :) han väger typ 20 kilo nu och är 3 månader!! och han kommer väga minst 40 till när han är fullvuxen :)

men men nu ska jag och sid gå! hade gött! pussssss skriver sen! :)


some say love, it is a hunger..

hejsan!

förlåt för dålig uppdatering, ska bli bättre! men der är så mkt som händer just nu....vill inte säga vad det  är och så... vet inte hur många gånger jag tänkt skriva en status på facebook där det tyå står "jag orkar inte mer" eller så men precis innan jag ska klicka på "dela" kommer jag på vad en  killkompis sa till mig förut.. "det är så drygt när alla tjejer skriver typ emo statusar bara för att man ska tycka synd om dom!" och jag vill inte att man ska tycka synd om mig! hatar när folk gör det! jag känner mig så...dålig och sårbar då... så jg skriver aldrig så! men det kasnke är bra också, då får jag tänka själv och ingen behöver veta hur jag mår..

jag är arg som fan inombords men vet inte hur jag ska "släppa ut" det... vill inte göra det på någon oskyldig eller så, då får jag bara dåligt samvete.. nu har jag skrivit det här på bloggen och jag känner mig redan sårbar.. så tyck inte synd om mig... visst ni kan skänka en tanke men lev sedan erat liv och må bra! ville bara skriva av mig lite... skriver sen igen...får se hur jag mår då...


lite ont i magen....

hejsan!

igår blev ingen som planerat ;) heheh, sötan emelie kom hit! ;D as nice! vi cyklade ner på stan och stanna där till 02:00... hahah vi träffa en kille... han var lite läskig...och inte så nykter. sen var det en annan gubbe där som leta efter sin telefon...men han hade en sådan där hörsnäcka i örat men han troddde att det var hans hörapparat! :s hehehe! fyfan va vi garva! och när vi skulle hem cykla killen omkull... klantis ;)

sen dygna vi! vi kolla på massa youtube klipp!! askungen på norska! ahahhahahaha!! askeputt! vilket jävla namn ;o men emelie sov en timme på morgonen medans jag satt och kolla på klipp från "talang" :s....hmm fråga mig inte varför....

sen åkte vi ner på stan för att köpa ett nytt navelsmycka till mig för mitt andra gick sönder igår ;o vi hade båda långbyxor och vi höll seriöst på att dö!! :((((( vi leta som fan efter en klänning att köpa och tillslut hitta jag en, en mörkgrön från hm och emelie hitta ett par shorts och as snyggt linne! :D

vi sov en stund på eftermiddagen, och kolla på film :) nu har hon åkt hem :( jag ska göra mitt beslut till gymnasie nu! ska även skriva massa! men skriver mer sen! :) pussssssss

saaaaaaaaaaaaaaaaknar dig!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

har sjuuuuuuuuukt tråkigt!

hejsan :)

har just kommit hem från västerås! tåget var för en gång skull i tid! :D hehe, ovanligt! ville inte åka hem.. för jag vet att ddet inte finns mycket att göra... men men... ska skriva lite saker! vill helst cykla... men ingen kan :((( och den lillan skit ungem gabriella är i cypern....bläääääää

men ska kanske cylka ner poå stan och handla :) är as sugen på vattenmelon!! :D hahaha, ska nog göra en fruktsallad eller så!

det känns som om  jag inte gjort ngt den här sommaren!! förra sommaren var jag typ aldrig hemma och gjorde massa roliga saker.. men det kanske kommer snart ;)

bild från kreta för två år sedan :)


ojojojo..

hejsan!

ojojojojojojoj... vilken kväll/natt/morgon! hahahah! det var sjukt kul iaf! det var riktigt nice folk ocskå :)

jag ägde ut alla på paystation! :D NHL!! aldrig kört och jag vann nästan varje match! alla blev as förvånade.. och tyckte att jag var kung på det ;) spelade jätte mycket playstation förut så kontrollen känner jag som min egen bakficka! det var iaf as kul!

lärde även känna massa nytt folk, jätte goa personer! men höll på att inte komma hem! emelie åkte hem tidigt på kvällen och vi tänkte inte på att hur jag skulle komma hem! alla erbjöd sovplats (tack!) och brydde sig verkligen om hur jag skulle ta mig hem! men vid halv 7 imorse ringde jag pappa som fick hämta mig efter mycket bravder... tänker inte gå in på vad som hände..

nu ligger jag och sid i soffan och lyssnar på musik! blev inge kupolen idag, men vi ska ta det i veckan ist :) ska kanske träffa några kompisar sen, får se om jag orkar :)

men skriver sen igen!! pusssssshej :)


bjuder på några fiiiiiiiiiiina bilder ;)



fest hos emelie!

tjaaaaaaaa


just nu chillar vi hos emelie! vid sju ska vi till någon kristoffer :p hahah har varit där en gång förut och det var ganska kul :) vi taggar till "fest hos mange" heheheeh, skön låt ju ;)

vet inte hur länge vi stannar där borta :p är lite sleeeten efter veckan! men ska till mmamma imorgon och shoppa i borlänge! nice nice :) sen ska jag till västerås på måndag:)))

har ett svååååååååårt val frmför mig.....gymnasie!! ghaaaa vet inte vilket jag ska tacka ja till :(((

aja, nu ska vi fixa och tagga mer ;) hör sen!!


dax att förflytta sig från sängen!

hejsan!

ligger fortfarande i sängen! sjukt skönt ;) heheh, men ska börja fixa mig nu! emelie ringer/smsar väl snart att jag ska komma och då ska man väl vara klar :) blir en chill dag med emelie, jesper och kenny! vi skulle spela fotboll eller ngt (ska visa mina gryma skills!!) sen tror jag vi skulle grilla.. eller jag vet inte hahahaah :p

igår var jag hemma heladagen men på kvällen så ville emelie åka moped så vi åkte fram till de som skulle vakta milan! mysigt! :) var på riktigt dåligt humör igår :((( hatar att vara det! bleeeeeeeeeee..

saknar min lilla stumpa gabriella! inte träffats på jätte länge!! har även en present till henne ;) ehehhe, den är mest bara för skämt men ändå! diggar den ;) visar den när hon fått den :)

men nu ska jag fixaa mig! hörs sen! :) pusssssssssssssssss


en bild på mig och emelie igår! :)


kenbekaise 2011

hejsan!

nu har jag kommit hem! eller ja, jag kom hem igår morse men åkte till avesta och shoppa sen var jag på natalie och carolines fest, jätte mysigt! ♥

jag kommer ALDRIG gå dit igen! fyfan! sjukt jobbigt! fast jag har fått massa muskler ;) hehehe! vi skulle gå upp den östra sidan med guide och när vi gårr ca 3 km bara uppåt var vi tvungna att vända p.g.a dimma! vi gick ner som förlorare.... vi kom ner vid 1 och folk började pratade ihop sig om att gå den västa leden (som man går utan guide) redan vid 5 men jag orkade inte det! men det blev fint väder och klarblå himmel blev jag jätte taggad på att gå! så vid nio på kvällen packade vi ihop sovsäck och så gick vi! de första 3km var lätta! men sen..... jag trodde jag skulle dö!!

det var först upp 1½ km sen ner 1 km sen upp 1½ km!!! det var bara sten, sten, sten och grus! och vi hade inte sovit på 24 timmar så när vi kom upp till toppstugan sov vi fyra timmar efter att ha delat på en burk ravioli.... sen gick vi 1km till upp till toppen! och där fick vi belöningen! sjuuuuuukt nice!! om det inte vore så jävla jobbigt skulle jag gå upp varje månad!

pappa sa att det var ca 5-6km men sen fick vi veta dett det var 9km upp till toppen från fjällstationen... vi gick konstant i 8 timmar... bara upp till toppen.. när vi gick ner var det roligare för då fick vi åka på snön! det var kul ;) hahahh, kände sig som barn igen!

vi lämnade vårat tält klockan 20.45 på torsdagen och kom tillbaka 21.00 på fredagen!

på lördagen chilla vi på fjällstationen och det åska, regna och blixtra som fan! när vi kom tillbaka till tältet hade vi fått vattensäng! det var en liten sjö under tältet! på söndagsmorgonen tog vi oss från kebnekaisefjällstation till nikkloukta med helikopter! as nice :D hehehe, sen åkte vi till björkliden och chilla! det åska där också och blixten slog ner så den slog ut internet, telefon och tågtafik! hahahah vilket jävla äventyr!


vi såg ca 30 meter framför oss!


på kvällen! här är klockan ca 19.00


heheh, snodde lite av pappa ;)


här sov vi, på kebnekaise.


toppen ;)


jag ligger på toppen, 400 meter stup åt vänster och 300 meter stup åt höger!


påväg ner :)




Framme C:

Klockan är 10.46 o just nu står jag på toppen av Sveriges högsta berg Kebnekaise 2104 m/öh. Fyfan vilken  känsla !!!!!! Gick från fjällstationen vid 21.00 och fram kl. 04.44 men vi orkade inte gå upp så vi sov en stund!Men nu är jag här!Galet underbart!!!!!!

Nyheter

Försökte bestiga berget men fick vända efter halva vägen pga. dåligt väder ska försöka i morron igen:) Har planer på att flyga helikopter på hemvägen. Ingen täckning what so ever på mobilen :( Men humöret hålls uppe av choklad o nötter ;)

Hejsan!

Fick nyss ett SMS av Alina! Dom är snart i Kiruna med en försening på 1 tim o 20 min. Alina hälsar att hon hatar SJ mer än någonsin nu! Dom skulle fått åka med en buss från Kiruna till Nikkaloukta som gick 10.55 men den missar domsåklart! Dom fåristället vänta på en buss som går 14.30. Dom hade planerat att hinna fram till Kebnekaisefjällstation innan kl. 8 ikväll för att hinna vara med på genomgången innan man ska upp på berget. Meneftersom dom måste ta en senare buss så kommer dom fram till nikkaloukta halv 4......De ska sedan gå två mil o det tar minst 5 tim.....Enligt väderprognosen skulle det vara bättre väder på torsdag o på fredag skulle det regna....Alina är redigt förbannad o allt humör :( är som bortblåst! Hon hälsar även att deras grannar är läskiga skåningar! De skriker o gråter och när en av dom skulle gå på toa började en tjej skrika som om han hotat henne med kniv.... Hon tillägger oxå att ni inte behöver vara avundsjuka på Alina........Inte än iallafall ;) så är läget nu för min lilla bergsbestigare.  Skriver mer när jag vet! Hejdå!/ Hannah

imorogn är jag i Nikkaluokta!

tjohej!

nu ska vi käka sen ska vi nog åka! :D whiiiiee! bussen går 16:10 utanför oss sen! det är pappa som har reda på alla tider, så hoppas att han har rätt! sne är det inte långt (1232,9 km) kvar innan vi är framme! vi ska gå 2 mil innan vi kommer till fjällstationen men förra året så gick vi 5 så det är lugnt ;)

mamma skriver nog ikväll! men vi ses om en vecka!!! ha det gött, det ska jag ha :D wonderbart!!!! pusssss hej!


morgonseg....

godmorgon!

nu har jag precis städat köket! inte jätte mycket att städa men ganska mycket att diska.. ingen diskmaskin.. men men jag dör inte av att diska. när jag var liten älskade jag att diska (leka med saker i vatten som mamma fick ta undan efter mig) nu ska jag packa lite och göra lite mer saker innan jag börjar fixa mig.

eller fixa mig säger jag när jag sminkar mig och typ sånt, nu ska jag dushca och torka håret, inte mycket mer! det könns som om jag slutat bry mig om allt sånt under natten, bara för att jag ska till kebenikaise! ingen känner mig så varför inte bara vara vanlig och njuta ändå! as skönt om ni frågar mig!!

slänger in ett inlägg innan vi åker, sen är det mamma som kommer blogga till mig! vi ska (försöka) ha kontakten så hon kan skriva vad som hänt under dagen, men jag vet inte hur täckningen är där... hahahaha! det ska både bli skönt och jobbigt att inte använda mobilen på en vecka! kommer använda pappas för det mesta..

men nu ska jag fortsätta mitt jobb! vi åker tåget från sala till uppsala sen från uppsala till nikkolokta! ujuj.. hahahah hör sen! puss!


nu är det dax att börja packa!

tjohej!!

kom just hem från stan. lämnade stoffe och gabriella sen åkte vi och handlade lite saker :) jag gillar att åka bil med pappa, vi diskuterar väldigt ofta i bilen om allt! hhahah, vi har nästan alltid samma åsikter så vi tjafsar aldrig. jag har aldrig bråkat med min pappa visst små tjafs och sånt men aldirg bråkat! mina kompisar blir förvånade när jag säger det ;)

snart kommer mamma och sidden! mysigt! de ville gosa lite med mig innan jag åker till fjällen ochh då ska jag även visa hur hon bloggar. spännande!! hahaha ;)

nu ska jag packa, städa och skriva lite på ett manus! jag och gabriella kom på värsta filmen inatt! vi satt på studsmattan vid 05.00 och spånade ;) as kul ju!















7.....

godmorgon!

haft en as mysig kväll! roliga människor och EN bra film ;) heheh, "the number 23" var riktigt läskig! ;o hahaha, nu håller gabriella på och kolla om jag är "förföljd! av nummret 7 när jag skriver <3 på fb så blir det ibland <37 och alina blir 37.. mitt personer nummer är 38, och jag är en person 38 -1 = 37...jag sprang VPT final den 27 maj.....hahahahhhahah! läskigt... är nog barar slumpen! eller....?

vi ska skjutsa hem gabriella och stoffe idag, eller skjutsa de till stan :p heheh sen ska jag packa!! åker till lappland imorgon!!! :D kommer bli så skönt! nice nice nice! mamma ska nog blogg lite till mig då :) sak lära henne ;)

och bara för att gottgöra mig så ska jag lägga upp två biler från 70årsfesten!


så :) en bättre  bild på familljen Abrahamsson! ;)


och såklart Ninas fina familj, Loppan, Trollis och Pixel :)

städar!

godmorgon!

nu har jag städat lite i köket, ska snart fortsätta i mitt rum och toan! ska även plocka ihop i tvrummet.. ganska många rum men det är inte farligt mycket som ska städas i varje som tur är!

pappa väckte mig 08:52 och min klocka skulle ringa 09:00 -.- men orkade inte ligga kvar i sängen så jag gick upp ist ;) nu håller nästan hela släkten på att fixa utanför, de ska fixa min farmors uteplats med sten och massa fint :)

vid 11 ska man till grannen och gratta mirre! :D mysigt, sen åker jag och pappa och hämtar gabriella i stan för att sedan börja fixa till ikväll! :) vi ska städa lite, kasnke baka, fixa där vi ska sva och massa annat gött ;)

men men hörs sen! nu ska jag städa! pussssss

*fredrik, varför är du aldig inne när jag är på fb? :(*

ha det gött! :)

tänk när jag är 70...

hejsan!

nu har jag kommit hem från 70års festan! det var riktigt mysigt! tog massor med bilder 569 för att vara exakt! massor med bilder!! det gick bra för mig och jennie (love u) att upträda, som vanligt (h) hehhhheh ;)

nu ska jag småplocka lite sen ska jag hoppa i säng! :D imorogn kommer underbara människor hit och hr filmkväll! :)


här kommer några bilder fån idag :) pussss



Så här såg jag ut idag :)


bara för att jag älskra dig :)


Emil och Filip!


Kalle, Frida, Filip och Barbro :)


Nina, Anton, Jennie, Lena och Roger :)


Jag och pappa :)


Jennie, Miranda och Jonte, så jävla fina! :)


Nästan alla Snellmans!


Tungan rätt i mun! ;)


världens sötaste mirre och hennes snygging till mamma! :D


min klocka var intressant!


Jag och Elvis! :D


Jag idag :)

chillar stenhårt!

hejsan!

nu har jag fixat massor i köket! kommer bli riktigt mysigt faktiskt :) har lite kvar men det tar jag ikväll eller imorgon (y) nu ska jah duscha sen fixa mig för kalaset.... är inte så jätte taggad men har inget val :p hahah, men det är alltid kul att träffa alla kusiner ;)

jag och jennie ska ju sjunga.. får se hur det går.. heheh...hon kommer snart hit och tränar lite, bra det iaf! vi sjunger alltid på släkt kalas :D

btw, jag säger alltid "låter bra, låter bra" inte bara ett låter bra, alltid två :D och jag säger det jävligt fort så folk hör inte vad jag säger om de inte vet.. hahah, jag har "perioder" med vissa ord! hahah förut sa jag alltid "kapisch" "farsan baloo" "softisch"!!! jag använder de ibland men mer än sällan.

nu använder jag   "låter bra, låter bra"  "totaly awesome"    "soft!"   "nice"

men men, nu ska jag hoppa in i duschen! hörs sen! pusssssss



PEACE AND LOVE

hejsan!

har inte hunnit skrivit idag alls! tänkt göra det på morgonen men hann inte... jag blev väckt 10:06 och pappa skulle kommma 11! panik! heheh, är seg på morgonen och hatar att stressa! men iaf, när jag skulle tora håret så vrider jag nacken på ngt konstigt sett så jag får nackspärr! höll på att inte kunna ställa mig upp! fyfan va onte det gjorde! men men, hann  i tid och jag och pappa åkte först till Ö&B men hitta inte så mkt.. vi köpte ett kylskåp till mitt kök, btw, jag ska flytta upp på övervånigen, med eget kök, badrum och allt! awesome! sen åkte vi till västerås och IKEA. där hittade vi massor med saker! nice! var där as länge sen åkte vi till ica, även där var vi länge....

har hittat en present åt världens sötaste unge! mirre! thihii, hoppas hon blir glad! :d <3

PEACE AND LOVE!!!! helt underbart! fyfan, jag SKA dit nästa år hela veckan! veronica maggio, oscar linnros och the ark rockade!! när the ark spela var nästan alla som var på området och kolla, MÄKTIGT!




väntar på Maggio :)


Veronica Maggio! :D


Vi hade platser att döda för ;D


Mollie!


Oscar linnros! har mest filmer på honom för det vart så dåliga bilder.. fan vilket ös det var!!




The ark! helt jävla underbatr! deras sista P&L :(((((


kön på väg in till området!

sjukt varmt!! ska försöka ladda upp filmer imorgon om jag hinner, ska ju på 70års kalas! göttans... heheh men men godnatt hörs imorogn! pusss <3

trött med förjävla nöjd!

haft en totaly awesome dag! men orkar inte skriva nu... as trött! hörs imorgon ist med bilder och filmer och massor att berätta ;D puss




RSS 2.0